koliko je ura
Re: koliko je ura
16:03, pijem pir, pol pa še dalje
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
bom tle napisal, da ne bo takoj brisano, vaš moderator xyz me je po odgovoru ki je sledil njegovemu postu banal, odgovor ni bil niti približno žaljiv, in zahtevam razlago zakaj sm bil benan in dont give me any of that tvoji posti so ble same žalitve in nč pamtnga, ker to ni res, če pa x misl da je bil un post tako žaljiv da je bil potreben ban, pa naj ga objavi tu v nizki da vidjo še ostali, če pa je bil tako žaljiv da še v nizko ne spada, potem pa ga objavi editeranega, torej kot sm reku prej, nekomu nekej ni všeč in svoje poste pusti na miru od ostalih pa pobriše, da potem un izpade debil k nima kej nazaj povedat, ura je pa 15:52
http://www.youtube.com/watch?v=lA1HsChDpSI
drgac pa 18:44, sedim z baso v eni in pivom v drugi roki (kaj tipka po tipkovnci vas ne zanima) in gledam delo, ki me caka. nism cist zih zakaj, sam se nekak ne morem spravt to narest. mah, se enga bom pihnu in probu najdt razlog, zakaj odlasam z delom. hechec, zdele se bom spravu delat
drgac pa 18:44, sedim z baso v eni in pivom v drugi roki (kaj tipka po tipkovnci vas ne zanima) in gledam delo, ki me caka. nism cist zih zakaj, sam se nekak ne morem spravt to narest. mah, se enga bom pihnu in probu najdt razlog, zakaj odlasam z delom. hechec, zdele se bom spravu delat
You Fuck With The Bull You Get The Horns
19.45
snemam muvi na usb kluček, pokam lep topa v bego in se, v eni roki z ðointom v drugi z kompom, odpravlam na en hud plac z razgledom
snemam muvi na usb kluček, pokam lep topa v bego in se, v eni roki z ðointom v drugi z kompom, odpravlam na en hud plac z razgledom
Growing is legal. Don´t believe the cops...
-
cookie
Za računalnikom, mal šranc poslušam, pa sekiram se zakaj babam izpite dajo... Namreč v nedeljo sem imel prometno nesrečo, ker me je ena baba izsilla Včeraj, sem prišel iz kliničnga. Imel sem pretres možganov in na srečo samo malo površinskih prask O motorju pa raje nebi, ker je kar lepo zbit...
rollin cookie
rollin cookie
20:00 vazn da te bo zdej pravo zdravilo zdravlo
Let the positive vibes reach and teach you...