Kaj naredit ko izvedo starši???
Re: Kaj naredit ko izvedo starši???
Mene so na policijo prjavli. Dandanes sem jim hvaležen, čeprav še vedno pušim.
Bil sem v kritičnih letih, slaba družba itd...
Jebat ga
Bil sem v kritičnih letih, slaba družba itd...
Jebat ga
In kaj je bilo ko so te prijavili policijo, ker mene mogoče čaka ista usoda, z razliko, da je moja družba ok (pač delavni hašišarji). Sem pa na srečo v magic box imel le še za enga solaka, ker sem pozabil nafilat. Zato bi naneslo mogoče 0.3g na tehtnici. Hišna mislim da bi bila nesmiselna zaradi trave, a vendarle bom raje skril robo nekam izven hiše
jooj pa morš met reees zajebanga starga da bi te plavim prjavu....baad :S
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
Quote:
a vendarle bom raje skril robo nekam izven hiše
To je pametno tudi če te nič ne čaka. Better be safe then sorry. Zame so zvedli letos. CCA 2 leta po tem, ko sem nehal redno kadit
Niti niso težili, ker nisem več neki glumac ampak delam dosti, pa še redno šolo zraven.
a vendarle bom raje skril robo nekam izven hiše
To je pametno tudi če te nič ne čaka. Better be safe then sorry. Zame so zvedli letos. CCA 2 leta po tem, ko sem nehal redno kadit
Niti niso težili, ker nisem več neki glumac ampak delam dosti, pa še redno šolo zraven.
ma reč mu kaj boš ti čefur neizobražen men težil, če ti kej ne paše, lahko ti spizdiš vn iz fleta, ker drgač te bom prjavu, da ti je viza potekla,in boš mogu nazaj v črno goro, pa boš lahko tm naprej rakio pil, gledal fuzbal, in drkal na kosmate pičke
Enjoy what is natural
BIG, ti si pa mel burno mladost, a?
Big herpes brdi
Pixel, ni imel burne mladosti, je bil preveč u vatki pa rojstni dan ma danes pa si prvošči neumnosti ahahahahhaha
Pixel, ni imel burne mladosti, je bil preveč u vatki pa rojstni dan ma danes pa si prvošči neumnosti ahahahahhaha
police in helicopter search for marihuana ...
ja pol mam vsak dan rojstni dan hehehehe, evo kaj narditi k starši zvedo to, kaj bi jim raj obrazložil da kadite jointe al kej druzga hehehe http://www.siol.net/svet/novice/2008/10/petzner_razkril_ljubezensko_vezo_s_haiderjem.aspx
Enjoy what is natural
-
JamaicanPearl
Big use najbolse !
drugac pa glede starsev js nism nikol meu problemov, usako leto sm lahk meu kako rozco uzadi na vrtu sam kadit mi ni kul pred matko čeprau lahko, ampak se ne pocutim prijetno
drugac pa glede starsev js nism nikol meu problemov, usako leto sm lahk meu kako rozco uzadi na vrtu sam kadit mi ni kul pred matko čeprau lahko, ampak se ne pocutim prijetno
If you want peace, prepare for war !
moja ni delala kakih vlkih problemov. ni ji blo pa ql itak.
biG. happy bday
biG. happy bday
Let the positive vibes reach and teach you...