Gojenje Indoor legalnih rastlin

Debate o vsem, peskovnik.
dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: Gojenje Indoor legalnih rastlin

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 25 Nov 2008, 09:28

A mi lahko predlagaš recimo katera varčna žarnca bi bla dobra za salvio, da bi jo namestu u box tm kjer mam zdej Hps 1m x 1 m x 1.8m u višino. Pa da bi navadno grlo potegnu not. Za te varčne žarnce sm že neki gledou, sam kokr se men zdi, ne more bit usaka primerna za gojenje.
Hvala,
Lp
Arabska molža je zakon!

ganja_farmer
Prispevkov: 2597
Pridružen: 15 Nov 2004, 07:43

Re: Gojenje Indoor legalnih rastlin

OdgovorNapisal/-a ganja_farmer » 25 Nov 2008, 09:34

če imaš ta box v ogrevani sobi, potem lahko daš notri kakšno navadno žarnico, salvije imajo rade veliko vlage, tako da kaj veliko ventilacije ne boš potreboval. če je preveč svetlobe ji tudi ni všeč, par urc svetlobe na dan je čisto dovolj. Lahk si kupiš envirolite 125W, bo pomoje več kot dovolj za salvio. Drugače pa to dosti počasneje raste kot konoplja, tak da se znaš načakat

pa lep dan

dijana
Prispevkov: 238
Pridružen: 13 Jun 2008, 18:33

Re: Gojenje Indoor legalnih rastlin

OdgovorNapisal/-a dijana » 28 Nov 2008, 12:49

koko pa zej kej tvoj indoor garden izgleda?
če bi člouk pogruntou varianto koko se gojijo marmornati tartuffi indoor, ja pol si pa res zmagou....


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 52 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron