pomurske lekarne o marihuani

Debate o vsem, peskovnik.
Odgovori
filozof

pomurske lekarne o marihuani

Odgovor Napisal/-a filozof »

preberti si to "nepristranskost" in naj vam odpre oči kaj to naše zelišče resnično je
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1655
FlyBoy

Re: pomurske lekarne o marihuani

Odgovor Napisal/-a FlyBoy »

spet same buče...nej sprobajo pol pa govorijo
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1451

kaj pokličemo pa zatežimo da če ne umaknejo teh laži, pokličemo policijo pa jih prijavmo zarad zavajanja ljudi, mogoče bodo odstranil
Enjoy what is natural
Polarbear

Odgovor Napisal/-a Polarbear »

Ja ja samo spodaj naj še napiše da imajo izredno učinkovito zdravilo za nas izmečke družbe:
-šus u glavo pa u jamo pa 2 šafle apna čez....
Važno je zmagati severnega medveda
MysticMan

Odgovor Napisal/-a MysticMan »

itak je farmacija največji nasprotnik marihuane (poleg naftne ind.), ker bi zgubili milijone če bi ljudem povedali resnico o zdravilnih učinkih rožice ampak raje folk strašijo s takimi izjavami.tako da me ta izjava mag. farmacije ne preseneča.. me pa razfuka
mark0

Odgovor Napisal/-a mark0 »

...sej zato je avtor najbrž le magister... Če bi res kaj več vedel, bi bil doktor...

Jaz pa sem ugotovil, da tisti, ki v mladosti pijejo mleko, kmalu presedlajo na alkohol, ker jih mleko ne zadovolji več...
FINc

Odgovor Napisal/-a FINc »

Ma ta tip res nima pojma o čem govori.Prou razkuriu me je tale članek.In sm šu še ostale brat.
"Za LSD cvetoča šestdeseta leta so že zdavnaj mimo, a najstniki in mlajši odrasli še vedno segajo po njem, v Sloveniji najbrž takoj za marihuano."
WTF?

Tip pomoje sedi v eni sobici izoliran od okolice in piše tele članke ne da bi vedu kaj se zunaj dogaja.
filozof

Odgovor Napisal/-a filozof »

pol pa take stvari preberejo nadvse zaskrbljeni starši in ko zvejo da njihov mulc poha zgubijo žiuce pa ga ozmerjajo z narkomanom
prašički!!!!
GanjaFree

Odgovor Napisal/-a GanjaFree »

Quote:
preberti si to "nepristranskost" in naj vam odpre oči kaj to naše zelišče resnično je
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1655

sram nej jih bo, ce bi imeli tiste forume bi napisu
GanjaFree

Odgovor Napisal/-a GanjaFree »

naftne industrije so u Ameriki,ce je treba se placale, da naj ne povedo resnice o tej prelepi rastlini...ma sej ni cudno da to koga razkuri, mene je...sej, ko bo cez 50 let zmanjkalo nafte bodo vsi prosili za konopljo, da se bodo lahko vozili v njihovih bednih avtih naprej...ce bi bil jaz na visjem polozaju ne pa samo en navaden clovek,bi legaliziral marihuano,ceprav bi me takoj odstranli xD, no sej smo vsi ljudje sam politiko bi blo pa za postrelit vse...kaj vse bi delali z marihuano ce bi bla legalizirana...se prosili nas bodo na kolenih, KOT V PESMI LEGALIZE IT, VSI KADIJO, POLITIKI, SODNIKI,NOVINARJI...HH CLOVESKA DUSA JE TAKA SKRIVNOST, VSEM SE GRE LE ZA DENAR, svet bi bil lepsi z konopljo v zepu...da bi vsaj cel svet stavku pa bi legalizirali konopljo, to bi blo veselje...SE SE KDO STRINJA???
Odgovori