Katera zarnica?
-
rastafella
Re: Katera zarnica?
Bolje na sonce pocakat ,ko te zarnice za cvetenje uporabljat..ajd
Leaves of seven you r n Heaven!!!
ja saj namen mam outdoor met sam bi neka semena ko sem dobo dau pod toto pa kaj bo bo pomoje bo za kako baklo.
-
ganjaplanter
ja js uporabljam navadne žarnice od 100w do 150w in mi kr dobro raste pod njimi in sm čist zadovoln. Za manjše uporabim pa varčno žarnico 75w.
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
Js mam doma UV žarnico 100w pa eno rastlinco... zdei čakam da pokuka iz zemle.. a je ql ta žarnica ?
-
GanjaFree
dej bolj mocno...in kako mislis, da cakas, da pride iz zemlje, a nisi pred sajenjem dal semena pomakat v vlazno cunjo al karkoli...kr ko sadis mora bit vrh nad zemljo
tolk je blo ze o zarnicah napisanega ze pred letom dni ce si prebral tale topic pa cetut si mal neumn ti je blo jasno katero zarnco uporabit za kater namen pa se vedno vidim svasta od uprasanj heheh drugace pa za takole chatanje bi pa lahko uporablali chat ki pa ga nobeden bi blo po mojm mnenju kr ql ane
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
Čak mal, zdej sta že dva debila Zdej sam čakam naslednga da bo z IR pečko čaku da roža pokuka iz zemle. Al pa bohnedej da se kdo dokoplje do x-ray mašine.
Quote:
a js uporabljam navadne žarnice od 100w do 150w in mi kr dobro raste pod njimi in sm čist zadovoln. Za manjše uporabim pa varčno žarnico 75w.
Quote:
Js mam doma UV žarnico 100w pa eno rastlinco... zdei čakam da pokuka iz zemle.. a je ql ta žarnica ?
Quote:
a js uporabljam navadne žarnice od 100w do 150w in mi kr dobro raste pod njimi in sm čist zadovoln. Za manjše uporabim pa varčno žarnico 75w.
Quote:
The newb is back.
Živjo!
Sem prebral vseh 162 strani, pa se mi še zmeraj ni jasno kako lampo naj dam v box(PC-atx), rabu bi sam da mi ene 4bilke zrasteji ene 15-20cm preden jih posadim outdor. Za to pa nimam namena kupovat nekih hps sistemov. Po možnosti kake pocen varjante.
Kaj mislite da bi za tak namen ustrezale tud une navadne varčne žarnice, ki jih uporabljamo v bajti?
To bi se uporabljalo le za 3-4 tedne, pač tolk da vzklije pa fajn močne korenine požene.
P.S:
Kaj ma kdo za prodat kak rabljen štarter pa dušilko za 75W hps?
hvala za odgovore
Sem prebral vseh 162 strani, pa se mi še zmeraj ni jasno kako lampo naj dam v box(PC-atx), rabu bi sam da mi ene 4bilke zrasteji ene 15-20cm preden jih posadim outdor. Za to pa nimam namena kupovat nekih hps sistemov. Po možnosti kake pocen varjante.
Kaj mislite da bi za tak namen ustrezale tud une navadne varčne žarnice, ki jih uporabljamo v bajti?
To bi se uporabljalo le za 3-4 tedne, pač tolk da vzklije pa fajn močne korenine požene.
P.S:
Kaj ma kdo za prodat kak rabljen štarter pa dušilko za 75W hps?
hvala za odgovore
Vse se zvije, samo da urije! Ampak brez nobene porkerije!