salvia
Re: salvia
jaz sem jo parkrat kadila v jointu pa ni bilo nič. čaj pa je pač takod čaj samo malo bolj zaspana postanem pol ^^
-
begunec007
ja v jointu ni učinka, čeprav kolega mi je razlagal da je 2 jointa salvije skadiv pa se mu je malo zabledlo ampak nič podobnega kot u bongo al pa šiši.
kaj pod jezik si je že dav kdo salvijo? ravnokar mam namen pa malo cvikam
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World
oh ta salvija. na joint pr men tud ni blo ucinka. 3 file bonga pa se mi je zdel da sem neke u avstriji na smucanju haha
Let the positive vibes reach and teach you...
ma cudna je ta salvia,hehe..mene pa butne v jointu in to posteno..sam kurm jo skos z brenerjem zravn(draga mama mi je bong vrgla stran,treba nouga nabavt)
often anti-social,allways anti-fascist
-
herbman
salvie še nisem kadil...ka mi lahko keri opiše učinke kak je kaj feeling pa to...kolko vidim je pri vas blo fajn
Quote:
salvie še nisem kadil...ka mi lahko keri opiše učinke kak je kaj feeling pa to...kolko vidim je pri vas blo fajn
...ves,da ti sploh ne znam razlozit filinga..uglavnm odfuka te...jest sm pa kajenju ekstrakta vidu svet ko puzle,pa ful sm mel napade smeha...samo baje,da vsakega pribije na mal drugacn nacin.
...ves,da ti sploh ne znam razlozit filinga..uglavnm odfuka te...jest sm pa kajenju ekstrakta vidu svet ko puzle,pa ful sm mel napade smeha...samo baje,da vsakega pribije na mal drugacn nacin.
Quote:
ja v jointu ni učinka, čeprav kolega mi je razlagal da je 2 jointa salvije skadiv pa se mu je malo zabledlo ampak nič podobnega kot u bongo al pa šiši.
kje si dobil tekocino?
kje si dobil tekocino?
-
begunec007
Suh list malo namočiš, zrolaš v kuglico in ga daš točno za 20 miunt pod jezik,po 20min pa ven pluneš. Nobene tekočine ne rabiš.
bom jutri zvečer sporočal kak bo, baje je učinek dolgotrajneši in upam da bo primerno tut za v kak lokal
drgač salvija je pa svetovna, če je kdorkoli hoto it na mars al pa občutit breztežno stanje al pa karkoli drugega... ni problema, teta sally zrihta
bom jutri zvečer sporočal kak bo, baje je učinek dolgotrajneši in upam da bo primerno tut za v kak lokal
drgač salvija je pa svetovna, če je kdorkoli hoto it na mars al pa občutit breztežno stanje al pa karkoli drugega... ni problema, teta sally zrihta
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World