salvia
Re: salvia
Quote:
Suh list malo namočiš, zrolaš v kuglico in ga daš točno za 20 miunt pod jezik,po 20min pa ven pluneš. Nobene tekočine ne rabiš.
bom jutri zvečer sporočal kak bo, baje je učinek dolgotrajneši in upam da bo primerno tut za v kak lokal
drgač salvija je pa svetovna, če je kdorkoli hoto it na mars al pa občutit breztežno stanje al pa karkoli drugega... ni problema, teta sally zrihta
preizkusil..nobenega ucinka
Suh list malo namočiš, zrolaš v kuglico in ga daš točno za 20 miunt pod jezik,po 20min pa ven pluneš. Nobene tekočine ne rabiš.
bom jutri zvečer sporočal kak bo, baje je učinek dolgotrajneši in upam da bo primerno tut za v kak lokal
drgač salvija je pa svetovna, če je kdorkoli hoto it na mars al pa občutit breztežno stanje al pa karkoli drugega... ni problema, teta sally zrihta
preizkusil..nobenega ucinka
often anti-social,allways anti-fascist
Quote:
razen kozlanja
ja to sm pa res pozabu oment,se muskatni orescki niso tolk gadni...brrrrr
razen kozlanja
ja to sm pa res pozabu oment,se muskatni orescki niso tolk gadni...brrrrr
often anti-social,allways anti-fascist
js sm se pa tko ene 30 sekund nekontrolirano smejou... res sm padu na tla pa pouku po tleh.. se jokou... pol pa krnaenkat.. wtf!! sploh ni smešn.. ko sm fukjen.. pa sm ustou in se čudiu sam sebi
be creative!
-
herbman
Quote:
js sm se pa tko ene 30 sekund nekontrolirano smejou... res sm padu na tla pa pouku po tleh.. se jokou... pol pa krnaenkat.. wtf!! sploh ni smešn.. ko sm fukjen.. pa sm ustou in se čudiu sam sebi
hahahaahahahahahahaa
hahahaahahahahahahaa
elow! Zanima me, če ima kdo mogoče kakšen klon salvije za prodat?!
http://www.bolha.com/oglas2157607/salvia-divinorum-podtaknjenec
-
begunec007
da vam malo lušte naredim
za primerjavo pa še piksna pira co
matr raste... kmalu bo vrjetno kak klon ja
za primerjavo pa še piksna pira co
matr raste... kmalu bo vrjetno kak klon ja
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World
-
begunec007
Klone sem dav delat tak da si jih lahko rezervirate, pošljem pa lahko že čez kakšnih 10 dni.
ZS me
ZS me
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World