OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
jst enostavno vržm v kozarc z vodo pa zmer use rata.
-
herbman
točno tako krso.v kozarec z vodo,potem pa na topel in temen prostor.that should do it
Quote:
Če bi pa kalil v robčku vi verjetno po enem tednu vrgel v smeti.
Js vedno kalim v robčku in če so dobra semena je 100% , sj pomoje ni tak pomembno na kak način kliješ kar misli vzklit bo vzklilo kar pa ne pa nebo na nben način
Če bi pa kalil v robčku vi verjetno po enem tednu vrgel v smeti.
Js vedno kalim v robčku in če so dobra semena je 100% , sj pomoje ni tak pomembno na kak način kliješ kar misli vzklit bo vzklilo kar pa ne pa nebo na nben način
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Quote:
predvidevam, da sprašuješ za lsdjke
te moram razočarat, sem vzel zadnjih 5 semenk.
kupljeno bilo v cannajoyu.
lsd od barneys farm se lahko kupi tui v headshopu
predvidevam, da sprašuješ za lsdjke
te moram razočarat, sem vzel zadnjih 5 semenk.
kupljeno bilo v cannajoyu.
lsd od barneys farm se lahko kupi tui v headshopu
<3 Mary Jane !
jaz dam v robcek,polijem zvodo,dam v vrecko,zalepim,da dihta,dam na temno mesto in zagotovljeno 100%,da ima da vse semenka vzklijejo.
pa kaj podpirate lenobo... outdoor 2009 ma že nevem kolk strani a vi se mente o tem kako se skali seme? pa dejte se zresnt. sej obstaja tema kako dati skalit semena.
Quote:
pa kaj podpirate lenobo... outdoor 2009 ma že nevem kolk strani a vi se mente o tem kako se skali seme? pa dejte se zresnt. sej obstaja tema kako dati skalit semena.
sploh razumes o cem se gre? poglej
Quote:
hehe. Kalil sem jih v šotnih tabletah,kalčki so bli pa 14 dni iste velikosti največ 1mm.
ocitno mu jih je uspelo kalit a ne?
jap ne nabijaj offtopic ker mi zbijas high*
sploh razumes o cem se gre? poglej
Quote:
hehe. Kalil sem jih v šotnih tabletah,kalčki so bli pa 14 dni iste velikosti največ 1mm.
ocitno mu jih je uspelo kalit a ne?
jap ne nabijaj offtopic ker mi zbijas high*
glejte kalenje res ni znanost..sam da je voda zravn semena pa ti vzklije, če hoče
ja pa tko kt so pr mitbusterjih dokazal rok musko non stop zravn poslušat
šota itak ni kriva da ne skali! tole je v šoti skalilo v 1 dnevu,vse skalile 100%