Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
1. Transformator in štarter rabiš za samo delovanje žarnice. Lahk pa probaš tut brez pa povej kaj bo zrastlo.
2. Več zraka vn kot not, če maš mali box dej ventilatorje sam za vn. T se da uravnavat z ventilatorji.
3. ja v 4 do 6 tednih se more fajn ulit
2. Več zraka vn kot not, če maš mali box dej ventilatorje sam za vn. T se da uravnavat z ventilatorji.
3. ja v 4 do 6 tednih se more fajn ulit
mene pa zanima če ima kdo kake izkušnje s mineral magic in trikodermo?
se splača
se splača
sej sem že reku..gnojil sem jo samo enkrat..une konice so pa zečele rumenet že pred tem..vlažnost je porihtana..od 55 do 60%..zemljo pa ja..ma še pplaca za njo..ampak ne vem a bo kej koristli če jo dam zdej povrh..ko mi ni da bi jo prestavlju al pa kej!?
ja obstaja in sicer čim prej skopat pa čimprej it!! Js sem dans 11 lukn skopal, na 2 placih zdj pa študiram kero bom dal na ker plac pa mi je kr mal težko jih dat stran od mamice
se strinjam cim prej tem bolje bo.
rata,jaz sem danes tut bil kopac 10 lukenj, sem kr zasvical konkretno polek,pa kolk globoke luknje si kaj kopal,jaz sem nekje za 1,5 štiharce skopal,to je recimo na oko 40 cm + -.
rata,jaz sem danes tut bil kopac 10 lukenj, sem kr zasvical konkretno polek,pa kolk globoke luknje si kaj kopal,jaz sem nekje za 1,5 štiharce skopal,to je recimo na oko 40 cm + -.
hehe jebene luknje! js sem kopal luknje 50L. Tko ko si reku cel dan švical ko svina. Najbol jebeno je prenašanje orodja pa še pol zemlje ojojoj. Sam da rata!! strass želim ti uspešn grov pa poslikaj kj v kratkem ajd
js pa nisem svojih babnc utrjeval. A lahk čutijo posledice? ker vreme je še nekak kr vredu(temp.)
Ma ni pene. Vreme je pa kurac v redu ker ni nobenga dežja, mi je že žal da nism dal agrogela zraven. Upam da še niso pohinle od četrtka...
The newb is back.
js sem pa dal agrogel