OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Herb maš kšno izkušnjo kolk so ti nevršičkane pa vršičkane bilke prnesle?
So fucking what?!
-
herbman
Ne nimam ker letos prvič vršičkam...Prej je blo vse za ''foro'' če veš kaj mislim...Glih sem lani vedel kaj je to vršičkanje Vglavnem mela bo 2 al pa še več glavni veji in s tem tudi več za kadit ne
lahko pa probaš tko, da rožo upogneš da bo bla horizontalno pa jo pričvrstiš s kakim lesenim klinom, ki ga zabiješ v zemljo, isto nardiš s stranskimi vejami potem, da dobijo več sonca. jst sm neki malga lani tko probavu, nekatere stranske veje so ble po pridelku skoraj enakovredne vrhu, plus da so še iz teh stranskih vej poganjale stranske veje. pomoje se splača probat, sam mors pa to počet redno, ker roža hitro raste
m00d en moj kolega počne to se mi zdi.Njegove bilke so zaj že pravi grmi z lesenimi stebli,res noro lepe in vlke bilke ma,čeprav letos prvič goji isto ko jaz,škoda da ne pusti da bi naložo slike.
Aja pa lih sn nazaj s placa toča je mojo edino bilko v naravi kr fajn zdelala ampak mislim da bo preživela.
sn jo fajn zalil joke.
aja dans sn dal še kalit eno mexican sativo.
Aja pa lih sn nazaj s placa toča je mojo edino bilko v naravi kr fajn zdelala ampak mislim da bo preživela.
sn jo fajn zalil joke.
aja dans sn dal še kalit eno mexican sativo.
A.C.A.B!
- Lacna-Pljuca
Kul, zdej me ne skrbi vec, namrec prezivele so toco, prezivele so celodneven dez, v 5 dneh jim je olesenelo steblo in listi se stegujejo proti soncu... usojeno jim je da pokajo cez par mesecev
-
JamaicanPearl
Uuuu da bi usem amaterjem rože pocrkale. Dans šou pogledat en res perfeknt plac. Vid se da je blo na parih placih že lani posajeno, sonce cel dan, voda blizu, kamuflaža u nulo, dostop ravno prav zajeban, in en tele nasadi od vseh lukn direkt v eno 10 !klonov! enga zraven drugega. Upam da je sam tolk len pa da misl še posadit kej okol, ker placa je za 100 rož pa med vsako 5m lufta...
Mislim plac pa res tak da sm se skor zjoku ko sm vidu
Mislim plac pa res tak da sm se skor zjoku ko sm vidu
The newb is back.
Dans sm šou pogledat lubice pa so use okej...(pa zdi se mi da so začele cvetet ker majo vrhe rahlo obarvane svetlo zeleno...sm pa najdu še neki fajnega in sicer tako malo jaso sredi gozda...sam dostop je direkt iz gozdne ceste tak da razmišlam da bi neki dau udspredi za bolši dostop...
zanima me zakaj moja bilka ne gre v širino. v 3 tednih, mogoče mal več je zrastla 40 cm, ne vem pa, zakaj raste samo u višino. Ma 5 štukov, mislm da so skorej vsi sestavljeni samo iz para listov, Deblo je ful debelo, Listi precej široki, bilka pa prav nič razvejana. Zakaj?
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain