OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Se bo definitivno obrasl. Men je eno leto stoukla toča u nulo totaln use, sam štiblce so ostale, kasnej je pugnala iz vseh zlomjenih vejic nove poganjke, pridelek je bil super. heh
Arabska molža je zakon!
Ja kakor želiš. Zdejle je ena povprečna roža velika vsaj pol metra, in ko enkrat zraste tolk močna jo lahko direkt primeš pa zlomiš, ji scufaš dol polovico listov pa ne bo crknla. Če se ne bo kak drevo res podru gor se nimaš kej bat pomojem. :]
Evo še od dans par slikic, sam je blo pretemno da bi s telefonom lahko kej pametnga naredu.
Ena je že ~130, 140 visoka, ni na sliki. Ded pomojem. Aja, tista kanta je 5l zraven, za referenco :]
Evo še od dans par slikic, sam je blo pretemno da bi s telefonom lahko kej pametnga naredu.
Ena je že ~130, 140 visoka, ni na sliki. Ded pomojem. Aja, tista kanta je 5l zraven, za referenco :]
The newb is back.
lepe ! ka jih maš na steoridih ?
da le ne bi bilo toce. vecje so, bolj jih unici. drugac, danes sem sel pocekirat situacijo.. in.. jah.. mislim, da sem se malo polulal :> letos bo NORORRRROO!!
btw. nice zelenjavar :>
btw. nice zelenjavar :>
Ma ka jst vem kaj mi je to lasulja podtaknu, vršičku sm neki (sicer mal z zamudo) ampak na začetku ko sem presadil ven je zadeva rastla direkt u luft hujš k koruza hahaha
bmk nej gre u višino na sonček, ni straha da bi se od kje vidl razn iz lufta, tam je pa tko bolš da ni grm Parkat sm poščipu vrhe, zdej pa nej dela kar če roža
aja, kalit sem dal pa na začetku aprila. Kak mesec pa pol notr, pol pa ven.
bmk nej gre u višino na sonček, ni straha da bi se od kje vidl razn iz lufta, tam je pa tko bolš da ni grm Parkat sm poščipu vrhe, zdej pa nej dela kar če roža
aja, kalit sem dal pa na začetku aprila. Kak mesec pa pol notr, pol pa ven.
The newb is back.
No js sm s placa pršu, pa bl slabo raste-premal sonca pa preslaba zemlja ...no usen upam d kj rata, zdj jih bom pustu ene 2 tedna pr miru, k vsakič k pridm je še mokra zemlja...aja pa še mal sm šel za place gledat za drug let sam bl brez uspeha, sam cajta je dost d se neki najde pa luknje prštima, bo že
Lp!
Lp!
So fucking what?!
Quote:
Quote:
Eh, toča je samo za to ker smo eni prenežni pri vršičkanju, pa pol narava mal popravi. To se vama bo obraslo tako da bo še veselo.
Nevem če.
itak d...
Quote:
Eh, toča je samo za to ker smo eni prenežni pri vršičkanju, pa pol narava mal popravi. To se vama bo obraslo tako da bo še veselo.
Nevem če.
itak d...
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..
Hehe matr tle je tud ponoč scalo, pa vseen študiram če bi šov mal zalit, ker vedno ko hočem it en plac pognojit se uščije kak dan prej in letos še niso nič dobile
The newb is back.