Ask old farts a question
-
MysticMan
Re: Ask old farts a question
lp. no ko smo že pri heričih... v boxu imam 5 različnih vrst femeniziranih rož v 7 tednu cvetenja. prejšni teden me ni bilo doma in ko pridem nazaj vidim banance po blueberry in zoreča semena in to samo na njej. na drugih rožah do zdaj ni videti znakov oploditve. sedaj redno trgam banance z vrhov a se vseeno bojim da bi mi oprašilo še druge 4. zanima me zakaj mi ni oprašilo druge 4 vrste in če jih še bo mogoče? naj bb odstranim iz boxa ali pustim notri in trgam redno moške cvetove-bojim se semen namesto vrhov.
samo zoreča semena pomeni da se ni ta teden oplodilo, ker prvi teden ne boš opazil semen. po moje imaš seme še na kaki drugi. lahko pa dostraniš al pa trgaš po želji
police in helicopter search for marihuana ...
eno vprašanje. kako mate vi naštelan z ventilatorji pri growboxih? a se z lučko vred na timer ugašajo, al vam pihajo tud ko je tema v boxu?
borat odvisno od temperatur - višje temperature več časa laufa
police in helicopter search for marihuana ...
je pa fajn da celi cajt laufa že zaradi dovoda svežega zraka
<3 Mary Jane !
aha, hvala ;D
Je kul če notranjost lesenega grow boxa pobarvam kr z belim jupolom, da bo belo, da se odbija svetloba?
Delu èast in oblast!
zakaj pa nebi kr z belom lakom za les
Ker ga niam doma, nemislim pa zapravlat nepotrebnega € za to Zato me zanima če je jupol beli kul, ker ga mam lih doma.
Delu èast in oblast!