Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
če se nočeš obremenjevat s številom vrhov kr odščipni normalno če te pa zanima kako zgleda več vrhov iz enega odščipa pa si preberi več o FIM vršičkanju kjer pa se odreže dve tretini vršička in lahko v V shape
Mene pa zanima ko je pr indooru že dobra polovica laskov ryavih,kolko dni približno še rabi roža.Ker to gre pr ciklu 18/6 kr hitro.
Slik nažalost nemorem objavit.
Slik nažalost nemorem objavit.
A.C.A.B!
To je čisto odvisno od sorte , nemoreš to tako rečt.
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
men zanima kak blokirat ip naslov da ga kdo drug ne vidi?po moje dosti folka tu gor uporablja nekaj takega drugač nebi tak veselo slik lepli?nekaj sem najdo o elite proxy vendar to ni brezplačno..niti nevem najbolj kak do tega prit?a obstaja kak program za blokiranje al rabiš ta proxy?
vprašanje ne sodi v temo o vzogiji a nisem najdo kake druge
vprašanje ne sodi v temo o vzogiji a nisem najdo kake druge
downloadi Tor samo ne vem točno če je free al ne.
http://proxify.co.uk/ -> to pa je kar prek neta
boljše kot nič ... drugače pa malo poggoglaj al pa prečekiri forume od evilzone.org al pa cyberxtreme.info
http://proxify.co.uk/ -> to pa je kar prek neta
boljše kot nič ... drugače pa malo poggoglaj al pa prečekiri forume od evilzone.org al pa cyberxtreme.info
<3 Mary Jane !
se kdo spozna na hidro?
eno malo omarco predelujem v box in, ker sm pač nagnjen h kompliciranju, razmišljam, da bi probal hidro. stvar bo miniaturna, predvsem sem omejen z višino, zato razmišljam o swc (shallow water culture).
tu pa se začnejo dileme:
1.) 10 - 20 literski rezervar. verjetno dovolj za 3 rastlince pod 70W hps, ne več kot 2 tedna vege?
2.) vodna ali zračna črpalka? baje, da vodna boljše meša vodo, samo kako je s kisikom?
3.) ec meter. obvezno?
eno malo omarco predelujem v box in, ker sm pač nagnjen h kompliciranju, razmišljam, da bi probal hidro. stvar bo miniaturna, predvsem sem omejen z višino, zato razmišljam o swc (shallow water culture).
tu pa se začnejo dileme:
1.) 10 - 20 literski rezervar. verjetno dovolj za 3 rastlince pod 70W hps, ne več kot 2 tedna vege?
2.) vodna ali zračna črpalka? baje, da vodna boljše meša vodo, samo kako je s kisikom?
3.) ec meter. obvezno?
LOAD BONGS, NOT GUNS
ojla
nej mi kdo plis pomaga da dobim kak seznam prostornine lončkov za več sort bilk. mam neville haze indoor v 3l lončku in se bojim da bo mela premal placa..ne vem kolk velika zraste kr sm mela skos low ryderje v 3l lončkih in je bilo vredu. kakšne znake pokaže da ima premalo prostora? ..sm iskala pa nism kj dost našla tko da hvala vnaprej za odgovore in
lp
nej mi kdo plis pomaga da dobim kak seznam prostornine lončkov za več sort bilk. mam neville haze indoor v 3l lončku in se bojim da bo mela premal placa..ne vem kolk velika zraste kr sm mela skos low ryderje v 3l lončkih in je bilo vredu. kakšne znake pokaže da ima premalo prostora? ..sm iskala pa nism kj dost našla tko da hvala vnaprej za odgovore in
lp
Čist dovolj je 3l ker je haze oz. sativa in te ne rabijo tolko prostora. Je pa tui odvisno kak velike bilke lahko maš
<3 Mary Jane !
Prebral sm že kr dost v forumu sam zaenkrat nisem dobil nič informacij glede PH metra, a mi zna kdo priporočat keri električni PH metri so dobri za merjenje PH zemlje ter kje se jih da kej kupit v sloveniji, v lokalnih agrotgovinah nimajo nobenga?
Drugo vprašanje, doma mam že od prej kupljeno zemljo cvetal, sam moti me k gor piše d ma PH od 5,5 do 6,5 kar se mi ne zdi idealno, v njo nameravam zmešat še perlite ter wormmix, kaj mi še kej priporočate da vmešam notr da bo PH blizu 7?
Drugo vprašanje, doma mam že od prej kupljeno zemljo cvetal, sam moti me k gor piše d ma PH od 5,5 do 6,5 kar se mi ne zdi idealno, v njo nameravam zmešat še perlite ter wormmix, kaj mi še kej priporočate da vmešam notr da bo PH blizu 7?