Multipla skleroza
Re: Multipla skleroza
Kolikor vem ni zdravila za MS...če se je vsak posameznk zmožen sam pozdraviti se mi zdi neumno 'kasirati' za to. Moč volje je res podcenjen faktor pri zdravljenju...ampak plačevati za nekaj kar sem sam zmožen je mimo po moji logiki...ali pa se motim...
Big Up !
Vsak ima svoje mišljenje , jaz mislim da se ne motiš , imam podoben način razmišljanja Skeptikom bi dal predlog da najprej poslušajo vsako stvar in je ne ocenjujejo takoj temveč ji najprej prisluhnejo , preučijo globoko , in šele nato podajo mnenje .Dokaze pa mora najdit vsak sam , ljudje če bi jih lahko dobivali od drugih bi jih imeli vsi
domaèica.org
namaste
namaste
Multipla je huda bolezen. Dobijo jo posamezniki, ki so navzven idealni. Nikoli se ne kregajo in vse težave držijo v sebi. Zato začnejo propadati dobesedno od znotraj in uničijo sami sebe.
Bolezen se zelo uspešno ustavi oz. ozdravi z bioenergijo (bioenergetik Domančiæ). Sem videl to osebno in bil presenečen, kako se oboleli po štirih dneh že zaveda samega sebe in se celo smeje. Je pa zdravljenje vsaj dvomesečno.
Zdravila praktično ni, ker se obolelim j**e za cel svet in tako tudi do placebo efekta pri zdravilih ne pride.
LP
L.
Bolezen se zelo uspešno ustavi oz. ozdravi z bioenergijo (bioenergetik Domančiæ). Sem videl to osebno in bil presenečen, kako se oboleli po štirih dneh že zaveda samega sebe in se celo smeje. Je pa zdravljenje vsaj dvomesečno.
Zdravila praktično ni, ker se obolelim j**e za cel svet in tako tudi do placebo efekta pri zdravilih ne pride.
LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
-
anonymous
@KIONGOZI:Pozdravljen še enkrat.
Se strinjam, da je plačevanje za zdravljenje bedarija, ampak če si si pogledal spetno stran bi videl,da ne omenjajo zdravljenja.
Tečaj ni namenjen zdravljenju ampak, da spoznaš tehniko in da te naučijo "meditiriati". Rssnično mi je žal, da si se negativno odzval na moj predlog. Če je problem v denarju ti rade volje jaz plačam tečaj in vse kar je da se ga udeležiš in SAM preveriš če je kaj na tem. Vem, da se sliši smešno, ker v današnjem času vedno nekaj prodajajo in na koncu nič od obljubljenega.
Sam se ne želim tukaj preveč izpostavljati in varnostnih razlogov(pa ne da kaj skrivam ampak gre za forum, kjer se govori o načeloma prepovadih zadevah) drugače bi se rade volje predstavil in tudi osebno dobil s teboj in ti pokazal in dokazal da stvar deluje.
Vsem ostalim skeptikom ne zamerim, saj sem bil sam isti predno sem sam preveril zadevo.
Kakorkoli odločitev je tvoja in jo spoštujem hkrati vam želim vse najboljše.
Se strinjam, da je plačevanje za zdravljenje bedarija, ampak če si si pogledal spetno stran bi videl,da ne omenjajo zdravljenja.
Tečaj ni namenjen zdravljenju ampak, da spoznaš tehniko in da te naučijo "meditiriati". Rssnično mi je žal, da si se negativno odzval na moj predlog. Če je problem v denarju ti rade volje jaz plačam tečaj in vse kar je da se ga udeležiš in SAM preveriš če je kaj na tem. Vem, da se sliši smešno, ker v današnjem času vedno nekaj prodajajo in na koncu nič od obljubljenega.
Sam se ne želim tukaj preveč izpostavljati in varnostnih razlogov(pa ne da kaj skrivam ampak gre za forum, kjer se govori o načeloma prepovadih zadevah) drugače bi se rade volje predstavil in tudi osebno dobil s teboj in ti pokazal in dokazal da stvar deluje.
Vsem ostalim skeptikom ne zamerim, saj sem bil sam isti predno sem sam preveril zadevo.
Kakorkoli odločitev je tvoja in jo spoštujem hkrati vam želim vse najboljše.