Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Lp
katera semena mi priporočate za outdoor:
- AK 48
- Big bang (fem.)
- Big Bud
- PPP
jaz bi izbral big bang ampak ker bi rad imel tudi semena
katera semena mi priporočate za outdoor:
- AK 48
- Big bang (fem.)
- Big Bud
- PPP
jaz bi izbral big bang ampak ker bi rad imel tudi semena
Only God Can Judge Me
ja uzem big bang...pa upraš, če se da še kei običnih zraun dobit, poleg samih FEM. .
Pass the SHIT man!
no izbral sem 2:
- AK 48
- PPP
zanima me če ima gdo kakšne izkušnje (najraje bi pa izbral AK-48). Nekje piše da so za indoor, nekje pa spet da so za oboje. Jo je že gdo imel outdoor??
- AK 48
- PPP
zanima me če ima gdo kakšne izkušnje (najraje bi pa izbral AK-48). Nekje piše da so za indoor, nekje pa spet da so za oboje. Jo je že gdo imel outdoor??
Only God Can Judge Me
sem uzel kar AK-48 reg.
imam pa eno vprašanje. semena mislim najprej vzgojiti indoor tam nekje do 15cm višine in nato presaditi vn. Ali bo vredu če jih imam na 18/6 ali naj imam na 11/13 (11 ur bo takrat dolg dan ko mislim presadit vn, torej konec februarja), oz. koliko svetlobe priporočate??
Lp
imam pa eno vprašanje. semena mislim najprej vzgojiti indoor tam nekje do 15cm višine in nato presaditi vn. Ali bo vredu če jih imam na 18/6 ali naj imam na 11/13 (11 ur bo takrat dolg dan ko mislim presadit vn, torej konec februarja), oz. koliko svetlobe priporočate??
Lp
Only God Can Judge Me
Kaj je mogoče že kdo poskusu vzgojit outdoor kak autoflower?
Al je to sam za indoor?
Ka tole bi verjetn naredlo bateke že začetek poletja pa bi se ga pole čez poletje lahko že fejst
Al je to sam za indoor?
Ka tole bi verjetn naredlo bateke že začetek poletja pa bi se ga pole čez poletje lahko že fejst
Vse se zvije, samo da urije! Ampak brez nobene porkerije!
Seveda gre tud outdoor. Samo skališ konec maja in pobereš konc avgusta pa je. Al pa prej če se ti mudi. Sam mislim da ne bom več sadil autoflowerjev... Mogoče kakšnega na vrt za zabavo, da bom lahko gledu kako trava raste hahaha
The newb is back.
-
WeedSeeder
evo to mi je predlagal kolega
http://www.cannajoy.com/shop.php?lang=si&sid=4&kid=68&skid=&art=1376
hitro konča in ima glede na čas končanja (proti koncu avgusta)tudi zelo dober pridelek okrog 100g, bi blo smiselno probat....
http://www.cannajoy.com/shop.php?lang=si&sid=4&kid=68&skid=&art=1376
hitro konča in ima glede na čas končanja (proti koncu avgusta)tudi zelo dober pridelek okrog 100g, bi blo smiselno probat....
a ima mogoče kdo od vas namontirano - AVTOMATSKO ZALIVANJE -
kakšno pumpo rabim za 4 X 7.5 Literske vaze(lonce) in višino od tal do vrha vaz(loncev) je 50cm
kakšno pumpo rabim za 4 X 7.5 Literske vaze(lonce) in višino od tal do vrha vaz(loncev) je 50cm
misli pozitivno - stanje negativno
Ima mogoče kdo izkušnje z NYC diesel,zanima me namreč pri kateri seed banki bi se najbol splačalo kupit to sorto?