Autoflowering Strains
-
WeedSeeder
Re: Autoflowering Strains
ce bi meu rd za baso gor pol jih dej! drgac jih pa dej na celodneven sonce pa bos meu mogoce se clo za pet bas!
-
WeedSeeder
sam se bojim če bi jih dou na jaso bi folk upazu..al so itak tok mejhne d nebi?
Motaj, motaj, motaj
Zdravo zanima me a je to že primerno za posek pa naj povem da so laski rjavi vecinoma zarad drugih dejavnikov. thc kristalcki pa se mi na uc zdijo se dokaj beli hvala
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
kakih drugih dejavnikov? js bi podru
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
ja se ze susi in prbije tud na hudo ma hud okus, mogoce mal grobo za kadit k se ni posusena zadane pa kr uredu.
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
- Lacna-Pljuca
Jz bi pustu dokler ne bojo vsi rjavi.
Zanima me, ce krizanca maroc x LR1 krizam zdej z blueryder, ce bo naslednja generacija auto?
Zanima me, ce krizanca maroc x LR1 krizam zdej z blueryder, ce bo naslednja generacija auto?
Mene pa zanima, koliko watna-hps luč je potrebna, da potegneš optimalni pridelek iz lr2?
Vrjetno, če imaš neko ogromno woltažo neboš nič več pridelal ali pač?
lp
Vrjetno, če imaš neko ogromno woltažo neboš nič več pridelal ali pač?
lp
Quote:
Ne v celoti. Nekaj jih bo neki ne.
Pri tretji generaciji pa so vsi auto ( če vzameš auto eksemplarje od 2. generacije za oprašitev).
Ne v celoti. Nekaj jih bo neki ne.
Pri tretji generaciji pa so vsi auto ( če vzameš auto eksemplarje od 2. generacije za oprašitev).