OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
Lep pozdrav. Mene pa zanima če bo kej pomagal če okol rož natresem mal soli. Ker mi polži jejo liste pa to...Al bo sol tut vplivala na rožice in zemljo? Pa še to...okrog spota kjer smo s kolegi zasadili naše bejbe,je zdej vse mal poteptano in prekopano. Kateri grm al pa kšna taka zadeva se bo najhitrejš prjela tm tko da ne bo preveč sumljivo =) ?
Se zahvaljujem že v naprej =)
Se zahvaljujem že v naprej =)
Sol nesme prit s stikom z zemljo , če to poskrbiš pol cool. Če je kot praviš ti , lopata pa jih nesi drugam razen če nočeš da ti jo bo kak krimič doma spohal brez zamire pigs
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Ma ne bom jih nesel drugam ker mam občutek da smo kar dober spot zvohal glede sonca in vsega ostalga...sam rd bi nazaj zakril zadevo tko kot je blo ane. Smo celo zadevo delal v večernih urah pa nismo bli najbolj pazljivi.
Še eno vprašanje. Mamo strain Chronic od serious seeds...nekaj ljudi mi je reklo da se ta sorta ne obnese dobro na vršičkanje itd. in da bo najbolje da jo kar pustim da raste po čisto naravni poti, saj naj bi naredila po sredini en velik verh. Ima mogoče kdo kej izkušenj s to sorto in lahko morda malo svetuje?
Še eno vprašanje. Mamo strain Chronic od serious seeds...nekaj ljudi mi je reklo da se ta sorta ne obnese dobro na vršičkanje itd. in da bo najbolje da jo kar pustim da raste po čisto naravni poti, saj naj bi naredila po sredini en velik verh. Ima mogoče kdo kej izkušenj s to sorto in lahko morda malo svetuje?
Quote:
moje bodo tudi ja 2 ane:P
gregor tvoje bojo samo 1m! bojo pa zato bolj grmi! zdrave, lepo, samo tako naprej!
moje bodo tudi ja 2 ane:P
gregor tvoje bojo samo 1m! bojo pa zato bolj grmi! zdrave, lepo, samo tako naprej!
jah lasulja prasam pac ker kr lepo rastejo plus to da majo cew dan sonce
http://www.shrani.si/f/19/7z/2OoPc3We/imag0095.jpg
spejs šatl je mama in uživa na sončku
spejs šatl je mama in uživa na sončku
vitamins...T,H,C
evo usi pridno limate slikce in se nisem mogu nagledat lepe lepe so use Se js mal fotk stisnem
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Quote:
Ma ne bom jih nesel drugam ker mam občutek da smo kar dober spot zvohal glede sonca in vsega ostalga...sam rd bi nazaj zakril zadevo tko kot je blo ane. Smo celo zadevo delal v večernih urah pa nismo bli najbolj pazljivi.
Ja videl sem to sorto indoor in se res konča z enim velikim vrhom pa okoli ene 3 - 4 boš mel ampak ti bodo nanesli kot če bi mel 10 vej ne 5. Pusti da raste sama
Ja videl sem to sorto indoor in se res konča z enim velikim vrhom pa okoli ene 3 - 4 boš mel ampak ti bodo nanesli kot če bi mel 10 vej ne 5. Pusti da raste sama
Konoplja.org
Quote:
amm a lah se mal vecje slike prilimas nevidm dobr haha drugace pa lepe....
no zdj pa da se jz powem sow sm na plac po 12dneh in kaj sledi presenecenje nism mogu wrjet da se je to za 100posto spremenilo
ewo se link:
http://www.shrani.si/f/3k/TQ/34ivco7Z/fotografija0028.jpg
http://www.shrani.si/f/3a/94/kyo0Aew/fotografija0026.jpg
prosim komentarje
Jaz bi na tvojem mestu one ob robovih posebej one ja jugu vršičkal, da se bolj razširijo, one na sredini in severu pa pustil, da se stegnejo, samo samo pod pogojem, da je res dober plac in te ne moti, če so visoke. Mislim, da bi tako bil najboljši izkoristek prostora in rastlin.
Zdaj pa se nekaj o mojih. Na eni sem opazil neko čudno tvorbo(v bistvu 2), zgleda na pol cvet, na pol zarodek nove veje... Bom videl kaj bo čez en tedn, potem se bo že vidlo, kaj bo iz tega
amm a lah se mal vecje slike prilimas nevidm dobr haha drugace pa lepe....
no zdj pa da se jz powem sow sm na plac po 12dneh in kaj sledi presenecenje nism mogu wrjet da se je to za 100posto spremenilo
ewo se link:
http://www.shrani.si/f/3k/TQ/34ivco7Z/fotografija0028.jpg
http://www.shrani.si/f/3a/94/kyo0Aew/fotografija0026.jpg
prosim komentarje
Jaz bi na tvojem mestu one ob robovih posebej one ja jugu vršičkal, da se bolj razširijo, one na sredini in severu pa pustil, da se stegnejo, samo samo pod pogojem, da je res dober plac in te ne moti, če so visoke. Mislim, da bi tako bil najboljši izkoristek prostora in rastlin.
Zdaj pa se nekaj o mojih. Na eni sem opazil neko čudno tvorbo(v bistvu 2), zgleda na pol cvet, na pol zarodek nove veje... Bom videl kaj bo čez en tedn, potem se bo že vidlo, kaj bo iz tega