OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
Quote:
Quote:
Quote:
Kako to, da letos roze prej cvetijo ? Jaz imam 2 WW letos posajene iz istega paketa kot lani, ker mi je se nekaj semen ostalo - lani so WW sle v cvet 12.8. letos pa en mesec prej ? A zna to kdo razlozit ? Pa vidim, da vas je ze kar veliko reklo, da vam roze cvetijo ... vreme ?
jaz man tudi WW pa moje še čisto nič ne cvetijo!
Cigava semena pa mas to ?
od greenhouse, pa tvoje?
Quote:
Quote:
Kako to, da letos roze prej cvetijo ? Jaz imam 2 WW letos posajene iz istega paketa kot lani, ker mi je se nekaj semen ostalo - lani so WW sle v cvet 12.8. letos pa en mesec prej ? A zna to kdo razlozit ? Pa vidim, da vas je ze kar veliko reklo, da vam roze cvetijo ... vreme ?
jaz man tudi WW pa moje še čisto nič ne cvetijo!
Cigava semena pa mas to ?
od greenhouse, pa tvoje?
ww začne pr nas cvetet šele nekje konc avgusta ponavadi. včasih če jih maš dlje časa notr začnejo cvetet malo prej al pa so bila semena ravno od malo bolj zgodnjih fenotipov. lahko tud da je zemlje polna gnojil za cvetenje in je to vplivalo na bolj zgodnji začetek. razlag je dovolj
Moje so od whitelabel ... hecn je sam to, da so iz istih semen lani začele cvetet mesec kasneje gnojilo sigurno nimavpliva ... ker ne delam nic takega, cesar lani nebi pocel.
Enjoying the world the way I see it !
Evo spet mal slik od mojih ljubic
Velike ze cez 1.80m. Vrsta early misty. Ni znakov cvetenja.
Velike ze cez 1.80m. Vrsta early misty. Ni znakov cvetenja.
hm lepo lepo tole early misty sm si msislu za letos se narocit samo fiannce niso nekak znesle XD bo za nasledn let
drgac pa lepe kr ne morm nehat gledat
drgac pa lepe kr ne morm nehat gledat
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Jaz sem pred kakim tednom in pol iz placa odstranil flaše v katere sem se na začetku sezone poscal, ker sem mislil, da tako ali tako ne smrdijo več. En teden za tem:
Durban
Prej: Zdaj:
Durban2:
Frisian:
Frisian od katerega nimam stare slike:
...
Na starih slikah so bilke dosti manjše, kot so ble preden so jih srne in zajci pojedle.
Uničenih je okrog 60% bilk, ampak sem si sam kriv
Durban
Durban2:
Frisian:
Frisian od katerega nimam stare slike:
...
Na starih slikah so bilke dosti manjše, kot so ble preden so jih srne in zajci pojedle.
Uničenih je okrog 60% bilk, ampak sem si sam kriv
hja nic lepega ni za videt. Se zgodi tudi meni sta letos 2 bilki sli. Da za lani sploh ne govorim... samo za lani ni bila zival kriva. Tako da s tem se ej treba sprjaznt. Ena vlkih slabih lasnosti outdoora
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
ta prva meri že v višino 240,ostali dve malce zaostajata.
za celoletno zalogo hefta bo.
a vi date v llukno kšno plastično vrečko uzpod da zadržuje vlago?? k grem na morje pa nwm kako bi naštimou d bi čim več vode not ostal??
Ik rook hennep