OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
Vsi te Haze-i in podobne zadeve cvetijo zelo pozno. Po vsej verjetnosti bodo fertik nekje v novembru,zato jih pa težje gojit v teh koncih.
hehe walter fora sativ- genetika! hawaiian snow bos pobiru po 20 novembru! ce nebo splesnelo! sem jo mel ze lani zunaj pobral sem jo pa okoli 1 novembra, seveda nezrelo pa plesnivo! ampak ice hash iz nje je bil pa nebeski! letos mam dve biljki spet outdoor sta pa obe krepko cez 3m smrekce! se znata potegnit do 4m ce bo vreme prizanesljiv!
je bla pa hawaiian snow pridelana indoor mislim da najboljsa stvar kar sem jih kadil v zivljenju! hehe srecno! btw lepe biljke!
aja cveti pa tut pri meni ne!
je bla pa hawaiian snow pridelana indoor mislim da najboljsa stvar kar sem jih kadil v zivljenju! hehe srecno! btw lepe biljke!
aja cveti pa tut pri meni ne!
No sej sm računu, da bom enkrat novembra pobiru. Drugač so pa pod streho tak, da ne dežuje po njih...upam, da sm s tem mal zmanjšu verjetnost pojava plesni. Če bo pa sila, jih bom dal notr pod luč, pa tam pustil, da dokončajo.
V najslabšem primeru jih bom pa mel namest božične smrekce
Pa hvala za odgovor!
V najslabšem primeru jih bom pa mel namest božične smrekce
Pa hvala za odgovor!
en nasvet - glede na to da maš na balkonu kjer mi zgleda da imaš dovolj placa bi jim lahko dal večje lonce, vsaj 20+ L... pač za naslednjo sezono
ja zej k so u cvetenju jim loh res mau vecji lonc daš.
Une k ne pa kr pust pa poj presad k bojo zacele cvetet.
Pa res Fletne zgledajo
Une k ne pa kr pust pa poj presad k bojo zacele cvetet.
Pa res Fletne zgledajo
kar seješ, to žanješ!
-
rastetravca
Quote:
a to je že za posečt?
Morjo rjavi laski ratat pa se takt ni kuj fertik. tole bo za posekat cez ene 2-3 tedne bl 3
a to je že za posečt?
Morjo rjavi laski ratat pa se takt ni kuj fertik. tole bo za posekat cez ene 2-3 tedne bl 3
ce mate moznost je proti plesni baje ful dober, da jo po dezju otreses kaplic.
baje mas 20-40% majn moznosti za plesn.
baje mas 20-40% majn moznosti za plesn.
Hell, it's about time.
probaj dat te 1 od teh 2 hazov za 1 dan v temo bota začela flowat
A.C.A.B!
Quote:
Quote:
a to je že za posečt?
Ce je to ista rastlina, kot imas v diagnostiki bolnih rastlin, pol posekaj, ker se tud tukaj ze vidijo znaki plesni.
Quote:
a to je že za posečt?
Ce je to ista rastlina, kot imas v diagnostiki bolnih rastlin, pol posekaj, ker se tud tukaj ze vidijo znaki plesni.