"war" on drugs

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Some1
Prispevkov: 749
Pridružen: 03 Feb 2009, 19:52

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a Some1 » 02 Feb 2011, 23:43

Nikol neboš zbral dovolj podpisov za referendum. Pa tudi, če bi jih zakon nebi šel skozi. Kaj ti res misliš, da bi ljudje podprli to, če bi videli na tv? Velika večina slovencev ima še vedno marihuano za drogo identično heroinu itd.. Bo treba kar počakat še nekaj let, da se bo kaj spremenilo.

botanic
Prispevkov: 1017
Pridružen: 12 Jun 2007, 18:23

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a botanic » 02 Feb 2011, 23:57

točn to..more se generacija zamenjat..pa d pride kak zaenkrat še mlad forumaš na oblas
vitamins...T,H,C

fake_rasta
Prispevkov: 188
Pridružen: 20 Sep 2010, 20:11

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a fake_rasta » 03 Feb 2011, 00:52

200 članov za ustanovitev, če se ne motim
sam ne vem če je v resnici dovolj populacije za dekriminalizacijo, da bi volil tok specifično stranko

gozdar
Prispevkov: 541
Pridružen: 25 Jun 2010, 20:45

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a gozdar » 03 Feb 2011, 01:10

<sarcasm>
Ja, ker vsi bi radi živeli v državi, katere edini cilj in namen je biti zadet od jutra do večera. Ker za zdravstvo, izobrazbo in hrano se nam pa itak vsem jebe.
</sarcasm>
Pogoste težave:
http://marlek.com/problem/N - Dušik
http://marlek.com/problem/Mg - Magnezij

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 03 Feb 2011, 02:24

So zaceli malo misliti, prosim pustite moje "poste" na miru, upm, so konstruktivni.
Poglejte minkoti, generacija je tukaj, v Ameriki je "na site of Obama" velika vecina postavila prioriteto legalizacijo mj in podobno bi bilo po celem svetu, tudi pri nas, (ce so vasi starsi konzervativni, se ne pomeni, da so tudi drugi, moja babica bi se sama poskusila mj)
samo lobby se je naredu neumnega, kot vedno, a res mislite, da je "what you see is what you get", ne, vse je "stage + masters of puppets, farsa". Povprecna starost je okoli 40 let in do 40 bi vsi podprli mj, problem je ,da te generacije niso izvrsilne, toda starsi, bi raje videli, da zakon ne preganja njihovih otrok in zato bi v podporo bila tudi velika vecina starih.
In se "fact", pljucni rak je eden najbolj neozdravljivih rakov, ce ne najbolj neozdravljiv, po diagnozi imaste eno leto zivljenja max. in pise, da bi kajenje marihuane mozno pozdravilo tega raka, torej fenomen. To vam vse pove. Najbolj zdravilna rastlina je sla v pregon zaradi kemicnega lobija, bodite malo bolj ponosni na naravo in nase. Drugace pa zacnemo zbirati kandidate za stranko, to bi bilo se najhitreje, ker problemi so tudi drugje in ce bi vsi kadili, zaupaj cloveskemu instinktu, potem je to potrebno zaradi genetskega "recovery"-ja. Scasoma bi se individumi navelicali, bi rekli, "time to do some things". Jaz recimo sem dojel, da je najboljsa oz. dalec "superiorna", hrana, ki jo utrgas v naravi, narava ponuja hrane v izobilju, ce jem hrano iz trgovine sem posledicno cisto mrtev. 70% poljedelstva gre za zivinorejo, zivinoreja pa je za raka, potem pa farmacija, zacaran krog, kako clovestvo koplje grob sam sebi. Vprasanje, kaj je res treba naredit, tudi promet bi scasoma unicil svet.
lp
The Holy Herb of Immortality

Some1
Prispevkov: 749
Pridružen: 03 Feb 2009, 19:52

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a Some1 » 03 Feb 2011, 03:44

Ne bit toliko prepričan, da bi do 40ga vsi podprli mj. Poznam precej ljudi, ki so krepko pod 30 in so odločno proti. Torej kaj ti to pove.

Kot pa tudi sam veš je v sloveniji na žalost čedalje več starejšega prebivalstva, ki imajo "oprane" možgane in z njimi si tudi nimaš kaj pomagati.

Ostanejo ti samo uživalci konoplje in par tistih, ki zadeve ne uživajo vendar so osveščeni glede rastline in njene moči.

Glede tistega o pljučnem raku pa tudi malo govoriš na pamet. Babici so odkrili raka na pljučih in zdravili z nekimi zdravili.Zadevo so sanirali in živi že precej več, kot si ti zgoraj napisal.

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 03 Feb 2011, 04:46

Hehe, ti pa si upornik...
Zenski raki so dosti manj agresivni in zenska pljuca se cistijo v dojke in se vedno zelo redko - fenomenalno, da se ozdravi, saj sem rekel, tudi kajenje mj ga lahko pozdravi, torej ni nemogoce.

Drugace pa, kdor nasprotuje mj, je toliko konzervativen, da ni omembe vreden, tudi ti so zelo redki sem pa preprican, da bi jih v zelo kratkem osebnem pogovoru spreobrnil,
veliko pomeni, kako izgledas in ce je nasprotnik totalen "savage - primitivec in tudi tak izgled", potem se ze v "apriori" pocuti manj in vse kar reces je kot zakon, seveda reces mj owns in ga tudi iz-argumentiras.
lp
The Holy Herb of Immortality


sunce
Prispevkov: 74
Pridružen: 30 Avg 2009, 10:59

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a sunce » 03 Feb 2011, 14:09

Tomi66, ne govori na pamet, zaboga.

Jaz lahko napišem, da se pri moških rak prostate čist skozi rit in če ti ga odkrijejo se moraš samo konkretno posrati, če ni zaleglo prvo sranje, vajo ponoviš in si ozdravljen.

Kar ti govoriš so popolne nebuloze in niso podkrepljene z niti enim dokazom! Prosim, predstavi svoje mišljenje malo resneje, samemu govoričenju noben pameten ne verjame. Smiliš se mi, ker ti je nek harekrišnovc spral možgane in verjameš v večno življenje. Umrl boš pri 85 kot vsak povprečen Evropejec.

Prenehaj širiti krivo vero, na forumu je veliko ljudi, ki utegnejo tvoji pisariji verjeti. S tem seveda ne bi bilo popolnoma nič narobe, če tvoje besede ne bi visele v zraku. Niti enega dokaza, linka, slike, študije, revije, dokumentarne oddaje, skratka prav ničesar nisi predstavil. Pa ne, da pričakujem, da boš dokaze res dostavil, saj zaradi razuma, ki ga premorem, vem, da ne obstajajo in da so zapisani kvečjemu v brezplačnih knjigah, ki jih prijazna harekrišnovka deli na Trubarjevi v Ljubljani. Prazno govorjenje ni veliko vredno in ne, tvoji komentarji niso niti najmanj konstruktivni. Ne bodi naiven in ne vsiljuj krive vere ljudem, vsaj ne brez nekih konkretnih podkrepitev.

Oprosti za strog odziv, a se mi ne zdiš ravno 'the sharpest tool in the shed'. Res ne maram filozofov, ki gonijo gobec tja v tri dni. Oprosti, še enkrat preberi vse svoje poste in mi jih na PM pošlji z obrazložitvjo vsakega odstavka posebej, saj preprosto niso berljivi. In piši v slovenščini ter brez vseh kratic in okrajšav, s čim manj dvoumnosti in za vsak pojem si izberi le eno besedo in ne piši treh sopomenk ločenih z poševnico.

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 03 Feb 2011, 14:45

Sounds moral Sunce, keep your morality, I don't have time nor resources 2 fight, hear ya later on, this forum is addictive.
lp
The Holy Herb of Immortality



Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 21 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron