"war" on drugs

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
tical2000
Prispevkov: 123
Pridružen: 22 Sep 2010, 11:42

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tical2000 » 03 Feb 2011, 17:31

Jaz sem v lanskem letu doma predstavil staršem ,dal za prebrat kak članek o konoplji, o zdravilnosti... To sem jima dal po tem, ko sta mi najdla par flanc (prvi odziv presenetljivo dober, ampak vrgu sem jih stran), potem še parkrat isto, nato pa sem dal semenko v vrt. In glej jo. Ratala je. Ljudje rabijo razlago. Ne samo kar po medijih vidijo. Še babica je sprejela to, ko sem ji malo povedal in obrazložil. Da ne delam nič drugega kot ona- izkoriščam zemljo, seonce in vodo.


LEGALIZE IT!

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 03 Feb 2011, 18:17

hehe, tale exstasy kar seka,
Hey, take it easy, malo prevec ste od tega foruma odvisni, ne se toliko sekirat, ce lahko kaj dobrega izluscite, dajte, ne uporabljajte pa ga za negativne emocije.
Exstasy, kaj konkretno ni jasno? Ma ja, saj razumljivo, da
tak odziv, ste vsaj pri stvari, ne morete verjeti stvarem, logicno, ampak, ce bi vedeli, da je res, bi vas pa na rit vrglo, a ne? Exstasy, nauci se brati, poskusam postavljati locila kar se da pravilno. Brez skrbi, vzamite si cas in vprasajte konkretno, kaj vam ni jasno oziroma kaj ne verjamete, ne pa kar vse skupaj kritizirat. Ma ves, da ne bi bucke prodajal.
lp
The Holy Herb of Immortality

fake_rasta
Prispevkov: 188
Pridružen: 20 Sep 2010, 20:11

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a fake_rasta » 03 Feb 2011, 23:44

nism vedu da obstajajo ženski raki pa da maš od THCja bolše reflekse, ampak O.K. tomi, če ti tko pravš.
lej večina postov ki jih napišeš, se zdi da je brez repa in glave tja nekam v tri dni. dej prosm, preden klikneš 'continue', počak pol urce pa še enkat preber kaj si napisu, pol pa posti

da nebom čis OT, imo je 'war on drugs' bol ameriška zadeva. tm res zmečejo ogromn dnarja za to, kle je pa bol razlog da ti lah policaji težijo

gozdar
Prispevkov: 541
Pridružen: 25 Jun 2010, 20:45

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a gozdar » 03 Feb 2011, 23:58

Tudi Evropa zmeče ogromno denarja zato, predvsem pa je zanimivo to da to počne na azijskem območju.
Pogoste težave:
http://marlek.com/problem/N - Dušik
http://marlek.com/problem/Mg - Magnezij

Greenzor
Prispevkov: 138
Pridružen: 16 Avg 2007, 18:16

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a Greenzor » 04 Feb 2011, 01:13

Prebral sem celo temo in cutim velik skepticizma in trollanja Toma.

Zanima me koliko poskusov zbiranja podpisov pomnite ?

Zakaj je usak tako prepričan da je prebivalstvo prestaro, preveč naivno in da počakamo na novo generacijo ?

Ste ze bli v centru ljubljane ? al pa na metelkovi ? Ker po mojih izkusnjah je veliko ljudi ki imajo pozitivno mnenje o ganði in nekateri jo tudi sami rekreativno kadijo .

Ce gremo ON TOPIC , je jasno da je vojna oziroma zakon o prepovedi drog nesmisel. To je razvidno po sedaj ze vec kot 20 ih debatah na ameriških oddajah ( MPP STAF - marihuana policy project ) in splošni zdravi pameti - Prepovedovanje substance NE zmanjša PORABE oz. drugace povedano Razpoložljivost ne povzroča večje porabe. (dokaz - Portugalska - Nizozemska )

Glede izjav Tomija66 , prosim ne verjet usem kar prebereš oziroma Ko BEREŠ preberi do konca . Ko si prebral Cannabis can prevent lung cancer v članku si izpustil besedo MIGHT ,
Če se bom pozanimal globje bos izvedel da je veliko vrst pljucnih rakov in da je Cannabis samo PREVENTIVA .
Imas pa inštitucijo ki se ji rece NORML http://www.norml.org//index.cfm?Group_ID=7002 in na njihovi strani imas use DOKAZANE Terapevtske učinke Cananbisa !

LP

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 04 Feb 2011, 04:40

Rasta, odgovorit na vsa vprasanja pa mi ne ostane nic od dneva, ce bi imel rep in glavo bi bil cel roman, malo sklepaj in povezi, saj to ni prvi razred.
War on drugs se je na zalost preselil v evropo, ce v Ameriki dobis zadevo na recept, demokracija hoce legalizacijo, (Obama site) ponavljam, lobi se dela gluhega, ves, da ne bo reagiral, ce je cash v opremi in predvsem morajo naslovit delo policije, za delavce.
Tukaj se ena za some1, ki pravi, da doloceni pluvajo na mj, delavci trpijo in se upravicijo, da bruhajo na "djankije", to ti je hrana za gnilozivke "delam, da nisem djanki", potem pa pljuva ven iz avta, ker ne ve za kaj ga ima, statusni simbol je zelo slaba droga, nimas nic od tega, le da si govoris, nisem totalen looser, ceprav se pocutis tocno tako, si namrec hlapec.

Vojna Iraq je ekonomska vojna na evropo, ko je Sadam sprejel Evro za orientacijo, so sli na 11.9, Sadam je dolgoval Rusiji,Fransiji in Nemciji in je mislil poravnati z nafto, po vojni je Bush rekel, so v krizi, kaj ce bi jim vi dolg odpisali in ti revezi so samo pokimali ("Putin,Shiraq,Shreder"), ko jih je Bush potrepljal. Povezava z War on drug gre v evropo. Kdo pa mislite, da v Sloveniji zaostruje kot kreten?

Rasta, seveda, zenski raki so na dojki, maternici, moski so na prostati, pljucih, vratu in na splosno so moski raki bolj agresivni in tezje ozdravljivi, jih je vec, hujse metastaze, lahko po celem telesu, skozi kri v kostni mozeg, razlika je kot dan in noc, zenski spolni hormon je zelo kemoterapevtski in zenska dobi raka tudi zaradi blizine moskih (kontributor).

Refleksi, ko sem sel na 2 dcl sampanjcka, sem bil totalno hlod, drugace pa za dobro online streljacino, nujno potrebujem navitek in potem kosnja, jeah it's true, skoraj bi verjel tem glumcom pa sem pomisli in ugotovil -> da je to crap.
Tudi na wikipediji pise:
"V zadnjih 5000 letih ni bilo niti ene zabeležene smrtne žrtve, ki bi jo povzročila konoplja sama. Vendar je vožnja pod vplivom marihuane, zaradi upočasnjenih refleksnih časov, skrajno nevarna, zaradi česar je že prihajalo do hudih nesreč." -------> crap!!!! ni primerjave z 2 deci sampanjca ali piva, kar ni niti 0.1g/l alk. v krvi.

Ponavljam, mj zadeva ne sodi v zakonski okvir: substanca, ki predstavlja socialni rizik in ne vsebuje niti enega zdravilnega ucinka.

Psihoaktivni ucinek je idealen, totalno konstruktiven, sele, ko enega skadis ti postane mar za vse.
Recimo, ko pa spijes 2deci vina ali piva, postanes brezbrizen in rahlo agresiven, posledicno cestno objesten,
se cigaret ima negativen psiholoski ucinek in tudi burger.

Torej, tudi psiholoski ucinek mj je "crap" oz. je pozitiven, zaradi cesar je ne bi smeli preganjati.

Glede Greenzor-ja, aplikacija mj-ja za raka je relativna,
pomoje je mj eden kljucnih elementov, saj predstavlja eno najboljsih, ce ne najboljse alkalizacijsko sredstvo, s kajenjem seveda. In splosno znano je, na webu, alkalizirajte ali umrite (za rakom v glavnem, mozno tudi za cem drugim, zilne in srcne fore).

Torej, kot sem rekel, ne rabis nic komplicirat, stranko z imenom konoplja in zmagas.
lp
The Holy Herb of Immortality


Greenzor
Prispevkov: 138
Pridružen: 16 Avg 2007, 18:16

Re: "war" on drugs

OdgovorNapisal/-a Greenzor » 04 Feb 2011, 07:31

Tomi... am.. probi se topica trzat , ker tist part o iraq ni blo glih ON .

Glede primerjave alkohola in mj bi tako rekel , statistika nam pokaze veliko glede alkohola in sam nisem za pitje pred voznjo pod nobenim pogojem , samo mores se zavedat da obstaja en pojav ki se klice toleranca in prisotna je pri MJ in pri alkotu in verjetno sam tudi ne pijes veliko alkohola in posledicno imas bolj opazen effect.


Am... Mj nemore predstavljat Alkalizacijsko sredstvo , ker s kajenjem ti vnasas v sebe kanabinoide in ostale karcinogene snovi, in te karcinogene snovi so kontradiktivne alkalizaciji . Drugo je ce se pogovarjava o Vaporizerju .


Glede raka se nemorem poglabljat ker preprosto nimam pojma! Me pa resnicno zanima Tomi ce delas v zdravstvu ?


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 7 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron