Lucidne sanje...

Debate o vsem, peskovnik.
gozdar
Prispevkov: 541
Pridružen: 25 Jun 2010, 20:45

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a gozdar » 03 Feb 2011, 22:18

Dosti boljši okus je pri kajenju kot pri pitju.
Čeprav je pri pitju mogoče bolj močan učinek.
Samo ne hladnega čaja pit. za želodec res.
Je pa dokaj zanimiva stvar, globoke, barvne sanje, vidiš prihodnost, preteklost, sedajnost, eno situacijo z milijon izzidi, fenomenalne podrobnosti. Včasih pa pač navadne sanje, ampak se jih pa bolje spomniš.
Pogoste težave:
http://marlek.com/problem/N - Dušik
http://marlek.com/problem/Mg - Magnezij

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 09 Feb 2011, 08:07

Danes dosegel. Včeraj sem spal 11h ponoči in še popoldan par urc. Danes pa kar kontrola nad vsem. Probal skakanje/letenje in lufanje =D
Ampak mi je zanimivo, pred človekom se ne da laufat za vlakom pa komot =P

darej3
Prispevkov: 320
Pridružen: 20 Feb 2009, 15:55

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a darej3 » 09 Feb 2011, 14:04

hahahaha....:D...zakon!....;D
Pass the SHIT man!

cannaboy
Prispevkov: 231
Pridružen: 12 Nov 2010, 21:02

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a cannaboy » 09 Feb 2011, 18:22

ja men se je to tud že zgodil mislim da nism biu zadet

no zgodba:

po normalnem dnevu zvečer nekje ob 10 plus minus grem spat in sanjam da je nekakšna vojna jst sm na ladji in ta ladja se je potopila in se je zlomila na pol jst sm se pogreznu med ti dve polovici in kak sem se pogreznu sem se pri drugi ladji pojavil oz sem tam iz luknje gor priplaval no in ko me tisti vojaki vidijo (bli so neki japonci čudni) so vsi na mene začeli streljat in pol sem si mislo joj sranje zdej so me pa ustrelil in zdej končno vem kak je če te ustreljo mislim vse sem se zavedo da so sanje....nevem pa če sem se potem takoj zbudiu ali se še naprej spau ker sem že večkrat vedu v sanjah da sanjam pa se ne spomnim no to je ena izmed bolj zanimivih zgodb

mposinek
Prispevkov: 1
Pridružen: 02 Mar 2011, 18:02

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a mposinek » 02 Mar 2011, 18:32

Vidim da so moje izkušne povsem drugačne od vaših saj stalno sanjam totalne nesmisle. Da sanjaš to o čemer razmišlaš vsaj pr men v vlki večini sanj ni res ker pred spanjem zlo velik razmišlam sanjam pa nikol nič v zvezi s tem. sanje naprimer:

Peljal sm se s Paul Sr. (nisem ljubitelj serije american choppers:D) na motorju po eni izmed cest v našem kraju tako da je on vozil jaz pa sem sedel pred njim. Na tej cesti je biu oster ovinek in odbojna ograja za njo pa jezero oz. morje (v resnici ni niti ovinka niti jezera). V tem ovinku sva se zaletela v ograjo in me je vrgl v vodo tam pa sm znoreu da mi je spet padu telefon v vodo (v resnici sm padu v vodo s telefonom). Potem sm se zbudu.

Enkrat sm sanjau da sm pri zobozdravniku (nimam straha pred njim), ki mi je v dlesn spušču modro plastiko kar je ZELO bolel. Ko je blo mučenja konec sm z jezikom poskusu kaj je nardiu in si delček plastike odkrušu in jo plunu vn. To je zobozdravnik vidu in reku da morva vse še enkrat nardit. Zagrabla me je panika da morem še enkrat čez to bolečino in sm se zbudu.

Še ene nesmiselne sanje pa so ble da so ble na nekem vrtu neke police in na njih flaše viskija ki so ble od mojga fotra. Foter mi je reku da nej probam 2 viskija in oba sta bla FUL dobra. V sanjah sm si pol reku da šele zdej vidim zaka kdo viskij pije sam zarad okusa po kak glaž. Tu je smešn da moj foter v resnici skor nikol ne pije alkohola še najmajn pa žganje.

Zanima me sam če je že koga kdaj v sanjah kej bolel al pa da je okušu stvari ker pr men je bla stvar v obeh primerih zlo izrazita? Pa odraz česa so še sanje ker js nobene od teh stvari nimam v podzavesti, ne razmišlam o njej, niti nimam straha pred njo?

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 03 Mar 2011, 14:23

daj poglej na netu kaj so lucidne sanje in kaj sanje.
trollanje brezveze

izzy
Prispevkov: 952
Pridružen: 05 Avg 2011, 16:32

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a izzy » 24 Maj 2012, 22:42

še kdo kaj sanja ali ste se že vsi pobili med sabo v sanjah in ne upate več ?

botanic
Prispevkov: 1017
Pridružen: 12 Jun 2007, 18:23

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a botanic » 25 Maj 2012, 01:37

jz sanjam usak dan...glih lucidnih sanj nism meu u zadnem cajti ampak sanjam na pouno sploh zdej ko že res lep cajt ne kadim..pa d opišem zadnje sanje...zavezovau sm si čevlje in ko sm pogledu pred sebe je blo tam ogledalo in v ogledalu sm vidu svoje oči...široke zenice do konca prou črne...in ko sm glavo prmaknu mal bol levo mi je pou obraza obsijao sonce in se mi je obsijana zenica znamjšala d sm vidu barvo oči ki so ble modro zelene(drgač mam modre) ..nasledn trenutk se mi je spet na šus razširla zenica in spet zmanjšala...vem d sm tuhtu kao kaj je to zakaj mam take barve in tok vlke oči...pol sm se pa zbudu... zdej pomen teh sanj nebi znau razložt... sam u glavi mi je pa ostala tista barva oči ...
vitamins...T,H,C

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 25 Maj 2012, 10:19

Ko enkrat začneš obvladovat sanje ti je potem to že navada =D
Škoda je, ker se potem takoj zaveš da sanjaš in se smejiš kake bedarije razmišljaš =D Znajo pa bit ostale nenadzorovane sanje nočna mora, žal še en minus.

olivaslivai
Prispevkov: 124
Pridružen: 14 Sep 2011, 22:30

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a olivaslivai » 25 Maj 2012, 11:25

če greš podnevi spat maš večjo možnost za lucidne sanje,
drgač pa začetek nasploh je,da si poskušaš zapomnit ka sploh sanjaš..to pa nardiš tk da prvo zutr ko ustaneš zapišeš sanje..res takoj. sicr je tk vse na netu kk prit do lucidnih sanj:)
drgač pa je še ker mnenja da preveč kajenja zavira sanjanje?


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 37 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron