sranje se dogaja...

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
jebakranjska
Prispevkov: 1
Pridružen: 05 Apr 2011, 11:34

sranje se dogaja...

OdgovorNapisal/-a jebakranjska » 05 Apr 2011, 11:52

Lep pozdrav.Že nekaj let spremljam ta forum,zdaj sm se pa odloču da se vam pridružim.Razlog pa je ta-dobl so me- po njihovo z 1,5g trave,dal na test-pokazal bo pozitivno 100%,danes pa dobim pošto iz policije kjer piše:citiram-kršil sem zakon z tem da sem imel v posesti večjo količino droge za večkratno lastno uporabo???!!!Poleg tega je v odločbi nekaj nepravilnosti,vendar kako naj jih dokažem.Kazen je 200eur,plačal bom,sam me ima da bi jim zakuru policijo.

Mravlja
Prispevkov: 1253
Pridružen: 31 Okt 2009, 16:23

Re: sranje se dogaja...

OdgovorNapisal/-a Mravlja » 05 Apr 2011, 15:50

Dokler je kazen 200eur, se nima smisla pritoževat, ker tak plačaš polovico, manj pa tako ali tako ne boš dobil.

P.S. Taka vprašanja se pišejo v temo kakšna kazen sledi (2. del)


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 13 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.