Quote:
LP!
Torej..Letos sem se odločil da probam tudi sam pridelati nekaj rastlinc(PRVIČ) in ker sem v tem precej zelen bom dostikrat rabil vašo pomoč. Upam da boste pripravljeni pomagat. Torej prva kar rabim vedeti je...kako naj dam vzkliti seme da bo NAJBOLJ SIGURNO da bo uspelo. V vato, v kozarec vode, s šoto ali vržem seme kar v zemljo? Imam feminizirana Mama mia semena. Kaj mi priporočate kar je najbolj sigurno da mi bo kot začetniku ratalo?
Najbolj me drži da bi dal seme kar v zemljo, a nisem prepričan če je to najbolj sigurna metoda. A je važno kako dam seme obrnjeno v zemljo ali se orientira samo? Kako globoko v zemljo ga naj dam? Kakšno zemljo je najboljša za vzklitje in ali rabim razliæno zemljo za vzklitje in nato drugo ko bo rasla(se pravi ali bom rabil presajat zadevo) ali bo celotna zadeva(od vzklitja do konca) potekala v istem loncu zemlje?
Hvala za odgovore vsem že za v naprej.
P.S. Razmišljam tudi, da bi odprl eno temo in bi s časom updejtal kako mi bojo rastlince uspevale, ker bi mi tako tudi vi-uporabniki najlažje pomagali. Kaj menite?
Pa saj ne da bi mel kaj proti tebi, samo čisto vse odgovore na tvoja vprašanja maš napisana že 100 in 1000x
samo čas si je treba vzet par urc pa prečekirat forum