Autoflowering Strains
Re: Autoflowering Strains
po mojem mnenju ne več prov dolg ko bo 3/4 laskov rjavih kakšnih 14 dni, katera vrsta pa je to? malce ji primankuje sonca saj je malce raztegnjena posledično imaš tudi bule ki jih ni kaj preveč skupaj.
Vrsta je Auto Mazar. Za LST je pa že prepozno..
nevem no, men pa zgleda, da rab še kr neki časa ker tele batki so še zlo mejhni pa zlo mal laskov majo, razn če jo maš v senci pa je zarad tega tolk švoh
pomojem je problem senca ker laski so ze rjavi...
pa avtojev se ne sme vršičkat ker že v osnovi nimajo dolg časa vegetacije, kok je pa stara bilka?
pa avtojev se ne sme vršičkat ker že v osnovi nimajo dolg časa vegetacije, kok je pa stara bilka?
sej sploh nč laskov ni, še jst sm jih mel več lani, pa sm mel rožo v čist mejhne teglcu na balkonu, sonca pa nevem če je mela več k 2 uri na dan. tole ubistvu še za en joint ni gor:)
mislm, sej nočm neki pametovat tle, sam tole je res nč od nč.
mislm, sej nočm neki pametovat tle, sam tole je res nč od nč.
-
RYS
Auto mazar rabi 3 mesece tako da glede nato da je tvoja roža že proti koncu je tole bolj švoh približek mazarju ki ga ponuja dutch passion.
Kaj menite je vrsta NL automatic od RQS dobra za naše podnebje , se bi obnesla ?
Lp
Lp
-
AutoflowerSlo
NL automatic je sick sick plant. sam sem videl 2 od blizu (pod strešnim oknom ). so kr velke, tam cca 1.2, beli od kristalov, vrhi pa bol flufy ampak tukaj verjetno zarad pomanjkanja svetlobe. drgač priporočam res! Tvorijo cca 6 vej, in so izrazito cristmass tree shape-ane. calyx to leaf ratio je tut odličn.
fajn so
Tista pianta, ki naj bi bla automazar...to ni automazar.
fajn so
Tista pianta, ki naj bi bla automazar...to ni automazar.
AUTOFLOWER LOWER http://autoflowerslovenija.com/
killer51 jst jih mam to leto. Trenutno cvetijo neka 2tedna...nisem baš neki impresioniran zaenkrat! Bom pa čez kak teden ali dva morda prilepil kakšno sliko!
EDIT: dišijo sicer lepo...razočaran sem pa nad expected yieldom,ker zaenkrat izgleda kot da bo na vsaki 5g !
EDIT: dišijo sicer lepo...razočaran sem pa nad expected yieldom,ker zaenkrat izgleda kot da bo na vsaki 5g !
Ja bo pa mnda gor mal več kot pa 5g:-/