OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
WithoutName: Kalit sem dav v začetku aprila ven pa sem ga prestavil v začetku maja. Sonca imajo okoli 6 ur.
KOPRIVA: hvala ja tut drugo leto jih mislim posadit in to ene 5
za automaike pa maš prav.. bom pri naslednjem updatu upošteval tvoj nasvet
KOPRIVA: hvala ja tut drugo leto jih mislim posadit in to ene 5
za automaike pa maš prav.. bom pri naslednjem updatu upošteval tvoj nasvet
Bil na placu, zacvetela še druga frisian dew-ka in passion #1.
kakšna se vam zdi letošnja sezona?Za razliko od lani treba majn zalivat..so mi pa miši in podobne golazni na začetku sezone pojedle kar nekaj bilk...pač davek narave..eh nekaj bo tudi letos
Quote:
Slišal sem po radiu da so našli maljšega človeka iz Lenarta, ki je imel 32rož v topli gredi.
http://slo-kronika.si/novice/lenart-22-letnik-gojil-konopljo/
nevem to so prow obsedeni z iskanjem trave
Slišal sem po radiu da so našli maljšega človeka iz Lenarta, ki je imel 32rož v topli gredi.
http://slo-kronika.si/novice/lenart-22-letnik-gojil-konopljo/
nevem to so prow obsedeni z iskanjem trave
Vceraj sem bil na placu in eden od durbanov mi je zacel cveteti,... a ni do za durban poison od Dutch pasion malo prezgodaj? Zanimivo pa je da mi je zacela samo ena cveteti, ostale se nic,... A mislite da bodo tudi druge zacele kmalu ker so vse iste vrste?!
@passion za durban nevem, frisianke pa ze cvetijo tud meni tko da niso preflowerji...
Ja, prejšnji teden so se začeli nakazovati laski, tko da še nisem bil ziher, tale vikend so pa že kr konkretno "polaskani", tko, da sem ziher, ena frisianka mi pa itak cveti že nekje od 7 julija.
sicer sem od teh sadil samo passion#1 enkrat, pa je zacvetel nekje po polovici avgusta... lahko da je kak tak feno pr teb, lahko da imaš bol v senci?
bo pa prej za
bo pa prej za
Hell, it's about time.
Ma kar dosti sonca, od ene šestih, sedmih zjutraj, pa do ~petih popoldan, sem jo pa LST-jal, tko da je izredno razvejana, če je nebi LST-jal bi bla visoka ene 3 metre pomojem. Ker je že tok razvejana mi je kr fajn, da je že zacvetela, druga polovica avgusta bi blo že kar malce pozno. Prčakujem pa ene 200+g suhega gor. Kakšn yield si mel pa ti?, pa je res tolk močna, na strani sem bral, da ima ~18% THC-ja.