OUTDOOR2012
-
Exstasy
Re: OUTDOOR2012
Lahko potrgaš tiste liste k motjo. Pa lahko bi veje privezal pa jih pokrivil na dol tko bo še več sonca dobila (LST).
Ok, tam ko sem gledu na youtube posnetke, so lstjali z rahlim prelomom in vezanjem veje na lonce oziroma na tla z vrvico, kar sem tudi sam storil, zato pravim da sem opravil LST
Veje so kot rečeno privezane navzdol, kar se na sliki sicer ne vidi (oziroma vidi, ker ni rastlina visoko v zrak), bom pa naredil kasneje še eno sliko, kjer se očitno vidi
Upam, da bo ok
Veje so kot rečeno privezane navzdol, kar se na sliki sicer ne vidi (oziroma vidi, ker ni rastlina visoko v zrak), bom pa naredil kasneje še eno sliko, kjer se očitno vidi
Upam, da bo ok
Jaz bi pustil liste pri miru, ker od lista rastlina dobi energijo da naredi vrh. Če pa so na rastlini kakšni listi ki ne dobijo direktne svetlobe (kakšni bolj spodnji) te pa lahko potrgaš.
@Nuvi
Če misliš bat guano v prahu, si omisli rajši kakšno drugo gnojilo, batguano je dolgoročno gnojilo, super za guerilla grow, na balkonu pa imaš dostop do rožc kadarkoli, tako da raje uporabi kakšno tekoče gnojilo za cvet, je dosti bolj praktično.
Če misliš bat guano v prahu, si omisli rajši kakšno drugo gnojilo, batguano je dolgoročno gnojilo, super za guerilla grow, na balkonu pa imaš dostop do rožc kadarkoli, tako da raje uporabi kakšno tekoče gnojilo za cvet, je dosti bolj praktično.
Ok. Potem, kot sem prebrskal po forumu, so nekateri uporabljali plantella cvet ali pa bio plantella vrt za fazo cvetenja in so bili zadovoljni. Tako da bom najbrž se odločil za eno izmed teh dveh tekočih gnojil.
Re: OUTDOOR2012 *DELETED*
Post deleted by passion
Ma ja...če ti stebla ni odtrgalo se načeloma da to rešit brez večjih problemov. Postavi jo v prvoten položaj in jo zalepi ter poročaj o rezultatu. Držim pesti, da bo vse kul!
Re: OUTDOOR2012 *DELETED*
Post deleted by passion
Jaz sem včeraj posekal enega od AK automatikov in ga sedaj sušim zunaj poleg hiše na nekem lesenem podstrešju. Problem je ta, da ko grem mimo takoj zavoham ganðo.. A obstaja kaj, s čemer bi ta vonj prekril, ter da ne bi bilo preveč očitno?