Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Teoreticno mogoce ne bi potreboval pri growu z ledikami. Ampak mislim, da je tud dobro krozenje zraka oz veter, ker simulira naravne pogoje.
Hot spoti nastanejo zaradi neenakomerno razpršene svetlobe, ne zaradi zraka, ventilator rabiš zato, da zrak v boxu enakomerno kroži, ne glede če imaš hps led ali kaj druga.
A large pot that was saturated before germination may hold enough moisture for the first two to three weeks of growth.
Kaj si mislite o tem stavku ? meni se to zdi rahlo nemogoče. Kajti če bi to držalo, bi vzel nek velik lonec,ga zalil tako da bi kar teklo od njega in vanj posadil vklito seme ter pustil za 14 dni.
Kaj si mislite o tem stavku ? meni se to zdi rahlo nemogoče. Kajti če bi to držalo, bi vzel nek velik lonec,ga zalil tako da bi kar teklo od njega in vanj posadil vklito seme ter pustil za 14 dni.
a se da iz plesnivih verhov narest haš al pa hašovo olje?
-
gangstaparty
o tem je že tudi blo dosti govora tukaj gor kaj ste taki lenuhi iščite malo a vam res morjo vse na krožnikih prnest!!!
da nete rekli da smetim
mislim da je setheh lepo napisal lp
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showf...true#Post606360
da nete rekli da smetim
mislim da je setheh lepo napisal lp
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showf...true#Post606360
Rick simpson je pri olju rekel, da so tudi plesnivi bati vredu za olje ( za namene zdravljenja).
Quote:
A large pot that was saturated before germination may hold enough moisture for the first two to three weeks of growth.
izzy bo kar drzalo. Seveda pri normalnih pogoji. Ce das na poletno sonce pri 40 stopinjah pa ne
izzy bo kar drzalo. Seveda pri normalnih pogoji. Ce das na poletno sonce pri 40 stopinjah pa ne
police in helicopter search for marihuana ...
no potem bom pa to testiral letos maja. Vsklito seme bom dal v lonec z prostornino par litrov pa bomo vidli a bo zdržala en teden.
mene zanima če se da z plesnivimi vrhi kj nardit, ko sm jih ene par za ðabe dobu od frenda. pa ne me narobe razumet, to niso celi plesnivi, ampak je sam 1 pa še to sam eno pikico na vrhu ma tko mau ko bombaž belega nekaj malega na sebi. sam so bli v isti posodici. pa tko full stara trava je pa rjava. a se da kukse, al ice hash, al pa kj nardit da bi blo varno, al ču jih stran vrč?
Čez nos...