hemp oil a cure for cancer!
Re: hemp oil a cure for cancer!
Sam da je bio, pa je šik. Navadno sranje za drage pare.., kar se tiče oznake bio in eko..
Razlika ko kuhaš v alkoholu ali izopropanolu je očitna, kar se pozna na kvaliteti olja. V alkoholu je vsekakor boljša varianta, res pa je, da tudi dražja.
Razlika ko kuhaš v alkoholu ali izopropanolu je očitna, kar se pozna na kvaliteti olja. V alkoholu je vsekakor boljša varianta, res pa je, da tudi dražja.
glede na ceno izopropilca in ceno etilnega alkohola mi vrjemi da je druga vrjanta boljsa
te oznake me ne zanimajo, izkusnje mi govorijo
lp Jaka Sksk
te oznake me ne zanimajo, izkusnje mi govorijo
lp Jaka Sksk
cena mi niti ni tako pomembna,ker bi rada naredila čimbolj kvalitetno olje, za mamo ki ima raka in hude bolečine. nekaj olja sem že naredila, kot topilo sem uporabila alkohol, potem pa sem videla da so tudi druga topila, ki so bolj učinkovita, ker alkohol raztopi tudi duge snovi(klorofil). ta bioetanol deluje dobro kot topilo?
Razlika med izopropilom in bioetanolom je dva evra, če bi se že odločal med tema dvema, bi raje izopropanol. Etanol je zgodba za sebe. Alkohol se dobi ceneje v Italiji, kjer liter stane tam nekje 12€. Mogoče se ga malo več porabi, a je kvaliteta olja bistveno boljša. jbg, izkušnje..
Simona ne uporabljaj izopropil alkohol, ker bo na koncu tisto malo kaj bo ven prislo ½oporečno½
Uporabi naphto aka petroleum ether. Je zelo lahko dobavljiv v sloveniji(cca. 13€/l)...najboljši je od 60-80 C.
Če hočeš pomoč al pa maš kako vprašanje piši zs
Uporabi naphto aka petroleum ether. Je zelo lahko dobavljiv v sloveniji(cca. 13€/l)...najboljši je od 60-80 C.
Če hočeš pomoč al pa maš kako vprašanje piši zs
Prosim,da si preberes pravila za oglasevanje!
pozdravljeni
sem nov na tem forumu in sicer zaradi bolezni-raka ki napada mojega očeta. razširil se mu je iz ledvice na pljuča, jetra, kosti. pokazal sem mu video od Ricka Simpsona,je izrazil željo da to zadevo poiskusi.Ker nimam izkušenj z konopljo vas naprošam da mi kakorkoli pomagate. Z nasveti kje dobiti seme, prosim, prosim.
sem nov na tem forumu in sicer zaradi bolezni-raka ki napada mojega očeta. razširil se mu je iz ledvice na pljuča, jetra, kosti. pokazal sem mu video od Ricka Simpsona,je izrazil željo da to zadevo poiskusi.Ker nimam izkušenj z konopljo vas naprošam da mi kakorkoli pomagate. Z nasveti kje dobiti seme, prosim, prosim.
Jezek poslal ti bom tudi privatni message ampak za vse druge slovenci imamo veliko onlineshopov z semeni dal ti bom najbolse ime headshopa: Semena.si. Tam si naroci kr semena. Nato pojdi na grow shop.si (vse ti pojasnim v sporocilu) tam bos narocil opremo.
Sadil bos tako da bos seme najprej germiniral (kalil) nato posadil v majhen loncek, po dolocenem casu presadil... Podroben postopek za izdelavo olja dobis v pm.
To bo to.
Sadil bos tako da bos seme najprej germiniral (kalil) nato posadil v majhen loncek, po dolocenem casu presadil... Podroben postopek za izdelavo olja dobis v pm.
To bo to.
Življenje teèe, travca ostaja!!!!!
Jezek jaz ti par semen podarim!!!! Takšne zgodbe ko jih slišim kar moram pomagati....
Peace
Peace
Nekaj spodbude za vse
http://kontra-punkt.info/kiosk/kalifornijski-medicinski-centar-dokazao-kanabis-lije%C4%8Di-rak
http://kontra-punkt.info/kiosk/kalifornijski-medicinski-centar-dokazao-kanabis-lije%C4%8Di-rak