outdoor - vodič
Re: outdoor - vodič
hvala za hiter in natančen odgovor. glede na to da je u naših krajih še kr precej snega, ali mislite,da če bi posul to apno (seveda čist natanko) po snegu na moji jasici, da se med topljenjem snega lepo "utopi" v zemljo. lp pusi
Danes zjutraj sem dal klit semena v kozarec z vodo, niso se potopila in me zanima a bo vse vredu ali jih raje dam v vato? Hvala , LP
@gipeon počakaj do ju3 pa pol daj na mokro vato pa nekam v temo. Pa pazi da ne bo premrzlo!
Lp, Maui
Lp, Maui
Sem prisel domov in so potopljena moram tudi kozarec dat v temo ali je vredu okenska polica?
@gipeon kozarec s čim? Vodo? Vato? Zemljo? Z vodo al vato jih postavi v temo če si jih pa dal v zemljo pol pa jih maš lahko na okenski polici za silo ja!
Lp, Maui
Lp, Maui
Pa pazi da lonček ni preveč prozoren, ker če je pol ga prelepi z nečim recimo ovi daktejp sivi al čem podobnim
jp kozarec z vodo. Hvala ti
Pizda komplicirate s temi vatami pa kozarci, v zemlo fukn 1/2 centimetra pod površino, rahlo zalij da bo zemlja vlažna, pa bo čez 4 dni uzun. Lani in letos sm mel 100% kaljivost na ta način.
Vsako tele ma svoje vesele pravijo Pa brez zamere! Jaz tudi dam direkt v zemljo ampak sem želel samo pomagat. Samo ka de mir!
Hehe, no sedaj me pa se neki zanima, bel lasek na semenih je ze par milimetrov zunaj, naj pocakam se kak dan ali kar posadim?
LP
LP