Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
ne govorim o kitajcih seveda bi lahko izpeljal...
Zdravo, imam eno vprašanje...
Doma imam nekaj bilk, eno od njih sem ponesreči prelomil/prepognil nekje na sredini stebla, vendar se je še držala koreninskega sistema... zato sem jo presatil v drug - globji lonec, in jo zasul z zemljodo do tam kjer je prepognjena - tako da sedaj stoji pokonci... roža sicer uspeva naprej, vendar zelo počasneje kot ostale.. zanima me če se sploh še splača ukvarjati z njo/ je sploh še kakšna možnost da jo rešim?
Kako bi vi to naredili ?
Lp
Doma imam nekaj bilk, eno od njih sem ponesreči prelomil/prepognil nekje na sredini stebla, vendar se je še držala koreninskega sistema... zato sem jo presatil v drug - globji lonec, in jo zasul z zemljodo do tam kjer je prepognjena - tako da sedaj stoji pokonci... roža sicer uspeva naprej, vendar zelo počasneje kot ostale.. zanima me če se sploh še splača ukvarjati z njo/ je sploh še kakšna možnost da jo rešim?
Kako bi vi to naredili ?
Lp
rabila bo en čas, da preživi šok in se zaceli. malo bo imela hendikepa pač.
Evo ker ni nikjer galerije sm reku da bom kr tule mal slike objavu... Komentarji., pohvale., graje., napotki ipd.
@ leni odpri temo z grow reportom ampak glej da ga boš osveževal da si lahko novi člani pogledajo in marsikaj zvejo na primeru...samo predlog in poudarjam samo če se misliš zadeve lotiti resno in izpeljati do konca
zadeva bo šla vsekakor do konca upam da lepega in da se ne bo kaj sušilo, gnilo ali zbolelo
lahko bi eno temo odprli izključno le za foografije in komentarje le teh. lp
Vem da je malo pozno za kopat luknjo ampak vseeno. Imam agrogel, guano gnojilo (NPK primeren za vegetativno rast) ter asef zemljo. Luknjo imam namen skopat 70x70x70 in mesat 50/50 asef/zemlja na placu (ph zemlje na placu je kar prumeren za konopljo). Zanima me koliko agrogela dam na dno luknje ter koliko gnojila? Dam gnojilo samo na dno luknje ali ga pomesam z zemljo vsepovsod?
gnojilo in agrogel pomesi z zemlo kokr js vem se pa agrogel meše 1g na 1l zemle
lp
lp
kar seješ to pol žanješ
Hvala! Mogoce samo se koliko gnojila na luknjo? (Priblizno 50l zemlje gre na eno luknjo)