OUTDOOR 2017
-
autoflower
Re: OUTDOOR 2017
frisian duck
no comment 
Pomojem da ja, ker se korenine ne bodo mogle odločit, iz katerega gnojila bi črpale hrano in potem ne bodo iz nobenga.A.c.a.b napisal/-a:zna bit kak problem če se gnoji malo z eno znamko gnojila malo z drugo znamko? ker mam npr za korenine eno znamko za rast drugo in za cvet tretjo![]()
![]()
Ti dej raj prvo v večji piskr.mojstr napisal/-a:
kaj menite, bi še enkrat vršičkali glavne veje?
kaj je to za ena sorta, sploh nima perje kot konoplja, bolj kot kopriva???
-
autoflower
To je ziher frisian duck
Ducfoot x frisian dew. Raste zelo lepo a njena moč je zelo šibka prav tako tudi okus 
Frisian duck zato ker je dober za kadit čez dan, da nisi ko zombi
so ze presejeni v veliko vecje. Zanima me kaj je bolje da jih se enkrat vršičkam ali da LST-jamn
hvala za odgovor
je ze uporablal kdo powderfeeding od green housa za outdoor? ker nevem al bi to uporabo al raje tekoce gnojilo
wappa napisal/-a:sokol...če boš direkt na plac sadil uporabi plastenko 1,5l ali večjo z odrezanim dnom/brez zamaška ala topla greda za zaščito pred zunanjimi vplivi, polži...večje prozorne plastenke 3 in 5 litrov dobiš v bauhausu merkurju ali kmetijski zadrugi. imo najboljša rešitev
dobra ideja, nisem pomislil na tako rešitev. Hvala za pomoč, v naslednji rundi probam tako. Zaj sem spet probal z odrezanimi lončki ampak imam rože zunaj na soncu in vetru. In opažam, da ker jih nisem vsadil noter, so sedaj bolj močne in lepše. Razvijajo ter prilagajajo se na veter in zunanje vplive. Lani sem imel pa isto v odrezanem lončki ampak noter na polici enih 14 dni, zato sem tudi verjetno izgubil na kvaliteti.
-
autoflower
Evo javlam se iz terena
Kar se tiče Šamanov,Easy Sativ ...top zaenkrat..brez problemov..Šamani so že za ta čas rekordnih 1.4.Tak, da glede teh rožic ni za jamrat.jAMRAT PA MOREM ZA PODTAKJENCE ...u P...so vsi..Nekaj listov pa lepo zelenih nekaj pa sprano zeleno-rumene liste.Se prav pol bilke je zelene pol pa zeleno-rumene..Vrh pa čist rumen ..Kaj bi to bilo.Hvala za pomoč.lp