Aktivist
Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
Izbor najboljših
tem Foruma
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
IZBOR NAJAKTIVNEJŠIH TEM FORUMA STRANI KONOPLJA.ORG
 

Kolk se jih v SLO zakaja?
Koliko ljudi po vašem mnenju v Sloveniji kadi konopljo ?

Cena na trgu
1000-1500 sit za domačo. Ful 2 much. Skunk je po 1300, navadna pa po 600-900. Depends. Pač višje kot si "vrhu" verige, cenejš je. Je pa to ista skuna k se prodaja po 2.

Kako spravit prek meje?
najprej se opravičujem če je že bil ta topic... sam ga nisem našel. no torej zadnič smo šli na morje na hrvaško in pol smo se na meji zdeli sumljivi in so nam italjani z doggiem zvozali stotko..

LEDice
Smo pred testiranjem 4 ih vrst različnih visokosvetlečih belih LED diod ki sem jih čakal do danes. Upam da bo vsaj ena (sorta) dala kaj od sebe

Mnenje na oddajo Tednik - o medic. marihuani
Kaj menite na prispevek, ki je bil na Tedniku o medicinski konoplji?
Ali se strinjate, da bi se dovoljeval samo sinteticni THC za lajšanje simptomov bolezni?

 
 
   

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

gostujemo na