Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

ALIEN NIGHT 2003
Celje, 26.4.2003

V soboto, 26.4.2003, se je po dolgem premoru v organizaciji Space group spet zgodil party ALIEN NIGHT. Seveda smo bili prisotni tudi predstavniki nase organizacije Konoplja.org, razdelili pa smo kar 1200 letakov s koristnimi nasveti, s katerimi smo opozarjali na varnejšo uporabo marihuane in nevarnosti uživanja le-te.

Ne glede na to, da je bil party v vsem znani hali E, se je zbralo kar vzpodbudno število starejših, z nostalgijo napolnjenih, kot tudi mlajših nadebudnih raverjev. Pričakovanega prerivanja in gneče pred vhodom v halo tokrat presenetljivo ni bilo.

Party je ponujal dve plesišči, na katerih so si obiskovalci lahko dodobra razgibali svoja telesa. Na večjem spodnjem floor-u so znani D.J.-ji iz tujine s podporo nekaterih slovenskih vrteli techno, ki je v kombinaciji z vročimi plesalkami, bruhalcem (požiralcem ) ognja in spikerjem MC Spotom dobesedno prisilil plesalce v trans, ki je ugajal tudi zahtevnejšim techno frikom.

Z vzponom po stopnicah pa smo se preselili v popolnoma drugo dimenzijo. Tudi tam ni manjkalo frikov kot tudi radovednežev, ki pa so bili nedvomno bolj navdušeni nad umirjenimi, malce dolgočasnimi ritmi housa-a. Kljub temu pa tudi tukaj ni manjkalo popestritve, ki so nam jo skozi celo nič ponujali D.J.-ji v kombinaciji s spikerko MC Aleksijo.

Omeniti je seveda treba tudi sanitarije, ki kljub dolgoletnim izkušnjam še vedno niso ustrezale množici ljudi. Presenečeni pa smo bili, da tokrat nismo plesali v prevročem in zadušljivem prostoru.

S podobnimi akcijami se nameravamo udeleževati takšnih in podobnih prireditev še naprej, saj menimo, da naše delo prinaša vidne spremembe v odnosu do zlorabe in izobraževanja mladih v zvezi z marihuano.

Franka

info@konoplja.org

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na