Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

 

OB PREDSTAVITVI NOVE CELOSTNE
PODOBE WWW.KONOPLJA.ORG


Celje, 5.12.2000

 V želji, da bi informacije podane na www.konoplja.org dosegle kar najširši krog uporabnikov interneta, smo se ustvarjalci te spletne strani, ki dobiva podobo najobsežnejšega zbornika informacij, povezanih s to rastlino pri nas, odločili za tiskovno konferenco.
 Stran, na kateri se je do prenove oglasilo približno 71.000 obiskovalcev iz Slovenije in tudi tujine, smo ob projekciji predstavili v celjskem MCC-ju, saj kljub vsemu trudu do danes še nismo pridobili svoje pisarne. Tiskovne konference se je udeležilo več slovenskih tiskanih in elektronskih medijev, predstavniki različnih vladnih in nevladnih organizacij in zavodov. Upamo, da bodo s svojim poročanjem in objektivnim obravnavanjem projekta www.konoplja.org doprinesli k približevanju problematike širši javnosti.

 

Uredništvo

Na sliki: Člani uredniškega odbora smo tiskovno konferenco izkoristili tudi za poziv k sodelovanju vsem, ki imajo kakršnekoli izkušnje s tega področja!

Gostje

info@konoplja.org

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na