Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

 

Predavanje "hopla konoplja" v Mariboru


Konoplja.org se je v četrtek, 23. novembra 2001, odzvala na povabilo informacijskega centra za mlade InfoČuk, na II. Gimnaziji v Mariboru. Predavanje je bilo namenjenu srednješolski populaciji, ki je tudi prevladovala, kljub temu pa se je srečanja udeležilo tudi nekaj profesoric. Pred začetkom nam je nekaj vprašanj zastavila tudi novinarka Večera.

Obisk predavanja, ki se je začelo ob 17. uri, je bil presenetljiv, saj je bila multimedijska učilnica, ki so jo namenili za to priložnost, polna. Po uvodni predstavitvi organizacije Konoplja.org, njenega delovanja in strategije ter podrobnejši predstavitvi spletnih strani je sledila plodna debata, ki je trajala dobro uro. Načeli smo teme odvisnosti, izobraževanja staršev o drogah, vidikov konoplje in njene rabe, kvalitete življenja in še česa. Obiskovalci so prejeli naši zgibanki: nasvete za varnejše kajenje in nasvete za starše.

Predavanje je potekalo v prijaznem, sproščenem in odprtem duhu. Informiranost obiskovalcev je bila relativno dobra, pogovor je bil odkrit. Izgleda, da bodo take debate postale sestavni del našega delovanja.

Zahvaljujemo se InfoČuku za povabilo in obiskovalcem za udeležbo.

andreja@konoplja.org

 

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na