Filmi, ki sem jih pogledal
Re: Filmi, ki sem jih pogledal
Quote:
Ne, 10/10 pomeni da je zadovoljil moja pričakovanja in da mi ga je blo v veselje gledat, da sm pametno porabu ta čas z ogledom filma. Popoln pa itak ni noben film
sam nebi mogo povejat bolše
če poglejam film pa ugotovim da je crap zih nebom tu gor šou pisat 3/10 xD razn če je res ker podn od podna xD 1!
Ne, 10/10 pomeni da je zadovoljil moja pričakovanja in da mi ga je blo v veselje gledat, da sm pametno porabu ta čas z ogledom filma. Popoln pa itak ni noben film
sam nebi mogo povejat bolše
če poglejam film pa ugotovim da je crap zih nebom tu gor šou pisat 3/10 xD razn če je res ker podn od podna xD 1!
<3 Mary Jane !
hehe evo še en:
The Oxford murders
Teorije so ful zanimive za gledat/poslušat, ampak lahko rečem da se mi ostali ni nekako dopadlo. Sej film ni slab, ampak ostalo me pač ni zanimalo kot pa kdo ubija pa kaj pomenijo tista zaporedja...
evo 8/10 si pa zasluži
EDIT: najprej se splača pogledat imdb oceno, zvrst pa zgodbo pa če se mi dopade ga pogledam čene pač ne
The Oxford murders
Teorije so ful zanimive za gledat/poslušat, ampak lahko rečem da se mi ostali ni nekako dopadlo. Sej film ni slab, ampak ostalo me pač ni zanimalo kot pa kdo ubija pa kaj pomenijo tista zaporedja...
evo 8/10 si pa zasluži
EDIT: najprej se splača pogledat imdb oceno, zvrst pa zgodbo pa če se mi dopade ga pogledam čene pač ne
-
blackadder
Dobro povedano .
-
ganjaplanter
GLEJTE FILM SHOTTAS če ga še niste. . .govori o jamajških gangsterjih ku dilajo in tako-glavni igralec KYMANI MARLEY!!
http://www.itivi.si/films/detail/27169/
http://www.itivi.si/films/detail/27169/
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
lahk bi blo pa še boljše hehe
Clockstoppers
avanturna komedija...skos neki dogaja zato mi je biu film všeč
10/10 vredn ogleda
Če se vam zdi čudno da tolko filmov pogledam je to zato ker sm biu čist prost te dni pa sm si mogo najt neki da mi čas mine
Clockstoppers
avanturna komedija...skos neki dogaja zato mi je biu film všeč
10/10 vredn ogleda
Če se vam zdi čudno da tolko filmov pogledam je to zato ker sm biu čist prost te dni pa sm si mogo najt neki da mi čas mine
glejo že clockstoppers ... ma ok muvi ne ;D
drugače dober film ki sem ga glih končau gledat je Turistas [2006] samo ne priporočam tistim z slabim želodcem
drugače dober film ki sem ga glih končau gledat je Turistas [2006] samo ne priporočam tistim z slabim želodcem
<3 Mary Jane !
-
JamaicanPearl
White.chicks.love.blackdicks#2.torrent
10/10
10/10
If you want peace, prepare for war !
Jorge Cervantes - Ultimate Grow #1
vedno zveš še kaj novega
10/10