Probaj vsaj za mesec prekinit z uživanjem oz ko kadiš kadi v družbi z katerimi ljudmi se dobro razumeš in v družbi katerih se počutiš sproščenega! Cisto pozabi na slabe izkušnje men je veliko krat pomagalo da sem trezne misli ohranil da sem izvajal dihalne vaje...vsaj v začetku ker kasneje ko si počen ni šanse da uspe
Probaj in poročaj! Je pa res da veliko problemov prihaja iz samih naših glav....
Peace
Bruhanje že po par dimih
Re: Bruhanje že po par dimih
Jst sm meu tud problem s tem, pa ne kuj po kakšne 10 joulah ko sm jh skadu mi je slab ratal. Pol sm pa ugotovu da je fora sam u staffu men je udgovarju okus malin pol sm pa vedn hotu dobt to, tk de probi ker okus ti paše.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
In katera sorta ima okus malin? al si ti prekinil s kajenjem?
Priporočam da zdaj-na začetku kadiš doma, se pravi v lepem zrelaksiranem okolju.
Jaz sem prvič parkrat kadil zunaj in me je vedno panika zagrabla prvih nekaj minut.
Nato pa sem kadil doma kaka 2 mesca in zdaj lahko čist na relax tudi zunaj, v družbi kadim in se počutim vredu.
Doma veš recimo da če boš fejst pribit oz. če ti bo slabo da se lahko greš uleči (:
Jaz sem prvič parkrat kadil zunaj in me je vedno panika zagrabla prvih nekaj minut.
Nato pa sem kadil doma kaka 2 mesca in zdaj lahko čist na relax tudi zunaj, v družbi kadim in se počutim vredu.
Doma veš recimo da če boš fejst pribit oz. če ti bo slabo da se lahko greš uleči (:
/
Prekinu nisem sem pa manj kadiv. Vrsta če se prov spovnm je blo neki diamond sladka, sočna, pa prbije.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans