Outdoor 2016
-
autoflower
Re: Outdoor 2016
Ja mene zanima kaj je bolš Easy Sativa al Durban???
obe posadi po boš sam najbolše vedu 
poleg easy sative mam u paci še:
ak47
critical kush
L.S.D.
morda church
ak47
critical kush
L.S.D.
morda church
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
kot je wasp reko, js mam bolš izkušnje z easysativoautoflower napisal/-a:Ja mene zanima kaj je bolš Easy Sativa al Durban???
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Za drugo leto sem se odločil da prvič probam saditi s semeni , do sedaj sem sadil samo z kloni vendar ponavadi končajo pozno .Zanima me katere semenske banke priporočate in pa katere sorte , pa da se nekje septembra sekajo. Nekaj semen že imam in sicer od :
Strain hunters - money maker 5x
Royal queen seeds - royal dwarf (automatic) 3x
Lep pozdrav in dobro sezono želim vsem
Strain hunters - money maker 5x
Royal queen seeds - royal dwarf (automatic) 3x
Lep pozdrav in dobro sezono želim vsem
Na misel mi je prišla ideja toliko za vsesplošno znanje, kako bi se znala sadika oz. seme v zemlji odzvati če bi npr. jih vzklil zunaj v nekje februarju ali marcu, ko je še mraz in sicer v majhnem pol podzemnem rastljinaku kjer bi temperatura znala mogoče biti še dosti topla. Idejo sem dobil iz enakega koncepta kot je recimo walipini greenhouse (google it) kjer naj bi bilo gojenje določene zelenjave možno skozi vso leto, ker je temperatura pod zemljo bolj stalna. Torej, da bi sistem probal samo za vzgojenje sadik zunaj bolj zgodaj v letu namesto v hiši. Kaj pravite, bi bilo kaj takega realno ali bi bil še vedno premraz za skalitev?
sem že delal to v rastlinjaku ampak konec marca. ni toto...
napravi noter potem pa v rastlinjak do presaditve v naravo.
-
autoflower
Zanima me s katerim strainom od royala imate najboljše izkušnje in da hitro konča?
Letos v planu ponovno purple maroc (ze 3leta zelo zadovoljen) in pa easy sativa. Meni osebno je femaleseeds semenska banka top zadeva.
In pa par semenk ki sem jih obrau iz roze (vrgla je vn 650g suhe)
pa lep pozdrav
In pa par semenk ki sem jih obrau iz roze (vrgla je vn 650g suhe)
pa lep pozdrav
Stefy 650g iz ene rastline je zame bulshit... potrdi to cifro s sliko. Jaz sem imel to sezono maroca velikega 3,5m+ mogoč celo 4m, res večje rastline še nisem imel nikoli in nisem prišel prek 350g suhega prfektno potrimanega stufa.
Da neboš mislil, da sem nevoščljiv ampak je vsaj fer, da se prikazujejo realni podatki.
Drugač lahko še kak drug grower komentira kaj poreče na takšne informacije glede gramaž.
Da neboš mislil, da sem nevoščljiv ampak je vsaj fer, da se prikazujejo realni podatki.
Drugač lahko še kak drug grower komentira kaj poreče na takšne informacije glede gramaž.