OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Hm zdaj ko ste to rekli pa res ne vem če bi jo med koruzo dal, samo plac mi je jeba najti. A da bi še enkrat vršičkal sploh nisem premišljeval. malo se bojim, ker je steblo zelo šibko in nevem če bi zdržalo velliko višino. No, saj verjetno bi. aja no, torej nihlče mi še ni odgovoril glede škodljivcev in gnojenja kaj uporabljate.
ja no sej ravno če boš vršičkal bo bol razvijala stranske vrhe kot pa da bi taglavne v višino..ddd ;D
za gnojenje pa za vege N>PK, za cvetenje pa N<PK, al kako že;D
za gnojenje pa za vege N>PK, za cvetenje pa N<PK, al kako že;D
pa saj to majo vsa gnojila taka razmerje ki so nareta za to drugače pa je N>P>K (vege) in N<P=<K(cvetenje). čist tvoja odločitev s čem boš gnojil al pa biobizz kao bio al pa hesijova kemija, canna itd ... čist od tebe odvisno
za škodlivce pa boš vijo če bo kaj.
za škodlivce pa boš vijo če bo kaj.
<3 Mary Jane !
Js sm učeri pognojil s KAN-om ki vsebuje 28% dušika, za ostale koncentracije ne vem na pamet-a bo to vredu, me mal skrbi da nebi kj požgal?
Lp!
Lp!
So fucking what?!
eh pa to je krep navadn, dej kupi si te pravo gnojilo se pa neje tolko prije ... če s tem sem jaz že eno rožo skuro pred parimi leti :/
<3 Mary Jane !
Mi mamo doma puno nekih rdečih polžov.Bojim se da so tui na placu,ka toti polži so nevarni za bilke? Na plac grem pa komaj v petek
Ka uporablate proti polžom? ne da se mi searcha uporablat
Ka uporablate proti polžom? ne da se mi searcha uporablat
A.C.A.B!
Quote:
eh pa to je krep navadn, dej kupi si te pravo gnojilo se pa neje tolko prije ... če s tem sem jaz že eno rožo skuro pred parimi leti :/
Ja itak d je krep-sj more bit ...jao kwa si me zdj ustrašu upam da jih res ne bo kr skurl
Ja itak d je krep-sj more bit ...jao kwa si me zdj ustrašu upam da jih res ne bo kr skurl
So fucking what?!
Quote:
Mi mamo doma puno nekih rdečih polžov.Bojim se da so tui na placu,ka toti polži so nevarni za bilke?
ne zeli si jih na rastlinah ,pozresni so
Mi mamo doma puno nekih rdečih polžov.Bojim se da so tui na placu,ka toti polži so nevarni za bilke?
ne zeli si jih na rastlinah ,pozresni so
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje