OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
lepa bilka mofo to maš na kar kamnitem področju al se meni samo zdi?
ja, je na kar visoki legi skoraj 1000m, vlacit zemljo je blo precej tečno , samo ce growaš za sebe pol se splača potrudit ane?
za sebe se je res treba potrudit
-
RaSta_Rainbow
Quote:
Jaz imam enak problem, sem namreč posadil v koruzo in še sploh cveteti ni začela.. Tako da bom jo najverjetneje presadil zdaj enkrat. Ker fora je da bo ziher kmet žel prej kot pa jaz:D
ja tega se tudi js bojim in bo šla še ta mesec ven pa drugam na varno
lp
Jaz imam enak problem, sem namreč posadil v koruzo in še sploh cveteti ni začela.. Tako da bom jo najverjetneje presadil zdaj enkrat. Ker fora je da bo ziher kmet žel prej kot pa jaz:D
ja tega se tudi js bojim in bo šla še ta mesec ven pa drugam na varno
lp
ka ste vsi na dopustu, al se vam neda nic slikat?
red dragon
DC x PTK
pa upajmo na kaksno plohco jutri
red dragon
DC x PTK
pa upajmo na kaksno plohco jutri
lepe mrweed , ja pa res upajmo na kako plohico ker mogoče so že kake rože suhe na špoti ko že 2 tedna ni blo deža :/
<3 Mary Jane !
mislm da je big bang nism zihr velik je 1m moj prvi outdoor grov
in tudi ta ki je bila se prejsni teden zelo boga saj je dobila prevec vode (slikca je bla pri diagnostiki bolnoh rastlin) se ej opomogla in kr lepo dela se slikca
slikce lemon skunka pa se pridejo ta tedn enkrat so pa velke ze cca 2 metra mogoce mal mn in so ze u cvetenju
bi pa s eprasu ker prvic gojim kok lohka pricakujem od te bilke ki ima sele 1 m a bo sploh dobila bule tapravi cas?
ta ta mala bilkica na 2gi sliki verjetno sploh do cvetenja ne bo prisla pa me zanima kaj se da narediti jo je pametno pol oktobra k bo ze bl tako pokvarjeno vreme dati v hiso na okensko polico in da bi kar tam naprej dokoncala cvetenje in lepo dobila verhe? al ej bl brezveze
ty to all
in tudi ta ki je bila se prejsni teden zelo boga saj je dobila prevec vode (slikca je bla pri diagnostiki bolnoh rastlin) se ej opomogla in kr lepo dela se slikca
slikce lemon skunka pa se pridejo ta tedn enkrat so pa velke ze cca 2 metra mogoce mal mn in so ze u cvetenju
bi pa s eprasu ker prvic gojim kok lohka pricakujem od te bilke ki ima sele 1 m a bo sploh dobila bule tapravi cas?
ta ta mala bilkica na 2gi sliki verjetno sploh do cvetenja ne bo prisla pa me zanima kaj se da narediti jo je pametno pol oktobra k bo ze bl tako pokvarjeno vreme dati v hiso na okensko polico in da bi kar tam naprej dokoncala cvetenje in lepo dobila verhe? al ej bl brezveze
ty to all
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Js sem pa pred enim tednom izloču 4 dece 2.50m visoke,pijemo bang že cel teden in je super fajn
:D sam škoda,bi blo bolš če bi ble babe