Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
MH zarnica se ne more ponovno vzgati dokler ni hladna.
Ker ne morem oddati posta v napredno vzgojo pod temo pridelovanje lastnih femeniziranih semen, bom vprašanje postavil tukaj.
Namreč imam 5 fem semen lowryderjev in bi si jih rad nardil več za drugo poletje. zdaj pa me zanima če dam v rast vseh 5, eno zalivam z tistim koloidnim srebrom bo med vsemi bilkami ena oprašila vse? se to časovno vse poklopi, da bi imel pol poln vrt femeniziranih semen?
hvala za odg...
Namreč imam 5 fem semen lowryderjev in bi si jih rad nardil več za drugo poletje. zdaj pa me zanima če dam v rast vseh 5, eno zalivam z tistim koloidnim srebrom bo med vsemi bilkami ena oprašila vse? se to časovno vse poklopi, da bi imel pol poln vrt femeniziranih semen?
hvala za odg...
Nikjer nisem zasledil OBSTOJNOST THCja. Recimo da vakumsko zapakiram nekaj trave, koliko časa jo lahko hranim preden začne thc razpadati? Recimo hašiš zapakiram vakumsko, ga po dvh letih odprem, a bo isti, al bo slabši?
Arabska molža je zakon!
Pomoje je najbolše, da zapakiraš v steklene kozarce.
Par dni nazaj smo kadaili eno leto "staro" travo, zaprta je bila skoz v kozarcu... Zelo,Zelo Dobro....
Par dni nazaj smo kadaili eno leto "staro" travo, zaprta je bila skoz v kozarcu... Zelo,Zelo Dobro....
Tako kot so ostala zelišča, je tudi konoplja do 1 leta (pri pravilni hrambi) najbolj učinkovita; potem začnejo učinkovine počasi propadati. Je pa res, da je stara trava, ki je dobro hranjena v nepredušno zaprtih kozarcih odlična za kadit. Pri tem drži to, kar je rekel @weedr. Dim je zelo "gladek", nič ne peče in ne draži.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
kaj je to ballast? In zakaj se uporablja ter kako je to prevedeno v Slovenščino?
Dušilka
Lep pozdrav
Zanima me, če je kdo od forumašov že sadil Euforia od Dutch Passion? Bi probal naslednji grow, pa me zanimajo vaše izkušnje, predvsem kvaliteta in količina pridelka. Kolikor gledam, so uporabniki kar zadovoljni.
lp,klop
Zanima me, če je kdo od forumašov že sadil Euforia od Dutch Passion? Bi probal naslednji grow, pa me zanimajo vaše izkušnje, predvsem kvaliteta in količina pridelka. Kolikor gledam, so uporabniki kar zadovoljni.
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....