Rock otočec

Debate o vsem, peskovnik.
Stari uporabnik #1628

Re: Rock otočec

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1628 »

Pazite se tudi parckov, ki zicajo za kadit na koncu, te pa odpeljejo v pentagon.
Stari uporabnik #1586

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1586 »

RO je itak zakon jaz hodim tja že 3 leta vedno sem mel zraven najmanj 20g pa nisem mel nobenga problema(mogoč mam srečo). zato ko boste šli pohat čim bol v gnečo. mal pazte!! SE VIDIMO TAM ROCK OTOČEC NAŠ PRAZNIK
Stari uporabnik #1343

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1343 »

Ja, jz grem letos v tretje, pa še nikol nisem vidla in srečala nobenga polcaja. Je varnostnik okrog hodil, pa ni nič težil. Kadil smo pa povsod - v travi ob odru, v šotoru, pred šotorom, s sosedi pred njihovim šotorom,... Pa ni bilo panike. Upam, da ne bo veljalo, da gre v tretje rado. Sam jebeš.

Drugač pa smo zmer not pretovorili deset litrov vina (v kantici) od doma, kasneje pa iz Spara v NM.

Znajdet se je treba.
Stari uporabnik #1331

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1331 »

da se ti slučajno ne zgodi kot moji znanki ... ko je ravno zvijala, je videla, da ji naproti prihaja čeden fant. v duhu radodarnosti, mu je pomežiknila in ga povabila na dim, on ji je pa prijazno razkril, da je policist v civilu
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

to je blo precej common, moja sošolka je bila zaradi tega deležna malo hitrejšega učenja kazenskega postopka v praksi, napisali so celo ovadbo zaradi omogočanja uživanja tako, da se ne igrajte.
lp
Stari uporabnik #1331

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1331 »

ja saj, ko je kolegici policist razkril, kdo pravzaprav je, je sledilo vse tisto, kar si napisal.
Stari uporabnik #61

js pravim, da je to dobra šola za debile, če bi mal pazili, kje ga pohajo oz. kje zvijajo ne bi bilo nobene panike.
Stari uporabnik #1343

Zgleda, da smo mel mi do zdej srečo...
Stari uporabnik #61

ja, pa ne je preveč izzivat, ker gospod KEK veliki organizator R.O. prav posebej sodeluje s policijo pri izganjanju hašišarske zalega.
Saj ga čisto razumem, s hašišarji ne more dovolj zaslužiti na alkoholu.

Stari uporabnik #1343

Bom vzela v vednost.
Odgovori