Zvijanje-na kerih placih ste ga feral
-
Stari uporabnik #1679
Zvijanje-na kerih placih ste ga feral
Ja sprašujem na kakšnih nemogočih placih ste ga že feral ?
Naprimer šolskem skretu v dnevni sobi v kuhni pa mat,kar pred prfoksi,tastarimi,pred policijsko postajo ,pa v cankarjevem domu?
Ja to se je men vse dogajal!Razn s tastarimi
Ajd
Naprimer šolskem skretu v dnevni sobi v kuhni pa mat,kar pred prfoksi,tastarimi,pred policijsko postajo ,pa v cankarjevem domu?
Ja to se je men vse dogajal!Razn s tastarimi
Ajd
-
Stari uporabnik #1679
Re: Zvijanje-na kerih placih ste ga feral
Aja še to!Napište tut če ste bli uspešni al pa če so vs pol dobil!
ajd
ajd
-
Stari uporabnik #209
ej fajn topic si si izbrou moj šošolc povsod sam da je fajn plac->na sekretu šolskem valda pa tud me dpoukom u zadnji klopi, drgač na prostem pa na običajih smoke-plejsih (okol šole ena šumica, pa ena ploščad <- supr plejsi )
-
Stari uporabnik #1733
ej povsod. v šoli valda, bliz kopsov tud, pol pa nazadnje čudni placi so pa bli v vlakih po Franciji zvijanje in kajenje.
-
Stari uporabnik #1926
Na vrhu Triglava. Sem mel še srečo, da, ko sva s frendom gor pršla ni bilo žive duše
Pa sva čičala pri Aljaževemu stolpu in enega na hitro v pljuča za varen povretek, pa, da se lažje diha
To je najin višinski rekord
Pa sva čičala pri Aljaževemu stolpu in enega na hitro v pljuča za varen povretek, pa, da se lažje diha
To je najin višinski rekord
-
Stari uporabnik #1996
Kapa vem. Enkat sm za eno šolo nevemkakšno in se je skos en varnostnik mim maju pa je staw zravn mene pa ni nč upazu, pa enkat je murjak u centru mim mene šow, ampak tut nč, pa enkat na skretu domačmu hiša pa polna, pa nevem če kej. Drgač pa na standard placih. Aja enkat sm kadil travo, zravn mene vrečka odprta polna trave pa mim dve nuni šle
-
Stari uporabnik #413
Zvijal sm že na vseh mogočih placih, sam se mi ne da zdej pisat ker se učim.
-
Stari uporabnik #238
Uf, bi blo zanimivo vedet ja kje sem vse zvijal.
Naboljše mi je blo vedno še v srednji šoli v prvi klopi. na faksu nisem nikdar tega delal pri predavanjih. Potem na busu, kljub temu da so me včasih kake stare babice čudno gledale, potem v kafičih na mizi (smo zaradi tega meli večkrat konflikte z kelnarji), nazadnje pa pred dvema tednoma se spomnim, da smo sedeli pri mizi v kafiču štirje. Dva kolega na levi in desni in en nasproti. Ta nasproti ni v naši družbi in tudi ni dobro pred njim zvijat, zaradi glasu ljudstva. Pa sem pod mizo sfrkal baklo in se med tem še z onim pogovarjal, pa tip na koncu ni vštekal čisto nič.
Naboljše mi je blo vedno še v srednji šoli v prvi klopi. na faksu nisem nikdar tega delal pri predavanjih. Potem na busu, kljub temu da so me včasih kake stare babice čudno gledale, potem v kafičih na mizi (smo zaradi tega meli večkrat konflikte z kelnarji), nazadnje pa pred dvema tednoma se spomnim, da smo sedeli pri mizi v kafiču štirje. Dva kolega na levi in desni in en nasproti. Ta nasproti ni v naši družbi in tudi ni dobro pred njim zvijat, zaradi glasu ljudstva. Pa sem pod mizo sfrkal baklo in se med tem še z onim pogovarjal, pa tip na koncu ni vštekal čisto nič.
-
Stari uporabnik #1612
hmmm
v šoli itak med poukom na mizi, drgač pa avtobus (lpp), med vožnjo avtaomobila po celovški, na šolskem izletu med hojo v ene 25% klanc v koloni. . .
venomer z odliko!!!
lp
//the real drill//
v šoli itak med poukom na mizi, drgač pa avtobus (lpp), med vožnjo avtaomobila po celovški, na šolskem izletu med hojo v ene 25% klanc v koloni. . .
venomer z odliko!!!
lp
//the real drill//
-
Stari uporabnik #1679
mapak tale na triglavu ,tale je pa dojaja! !
Vidm da ne jebete scene z diskretnostjo in ga pač naferate tam k se vam zapaše !
To mi deli!
Vidm da ne jebete scene z diskretnostjo in ga pač naferate tam k se vam zapaše !
To mi deli!