SKUNK VS DOMAČICA

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #2240

Re: SKUNK VS DOMAČICA

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2240 »

se strinjam, smo šli v Amsterdam, pa smo svojo domačico gor švercali. Narobe svet, se vam zdi!? Jebi ga, filing je dala bolši, pa še vonj... hmmm. jebeš skank skoz kadit, fajn je malo tega malo unga... skoz samo kemijo kadit je pa.. po moje
Stari uporabnik #413

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #413 »

Quote:
ZOMBA: Pojma o cemu?!? Da mi tezi in pametuje ker je moderator/administrator?! Ne me jebat! Da je vzvisen, radi njegovega polozaja na tem forumu, to ja, da ima pa pojma, .... glede na besede, ki mi jih je vtipkal, bi reku, da si naj najprej izposodi BONTON ZA OTROKE, potem bomo pa debatirali kolk ima kod pojma.

Dej Lib - Eris ne prbijaj, sigurn ma več pojma k ti pa še pol folka na tej konfi. O čem ma pojma, hmm naj pomislim na kateri konferenci smo, hmm drogart konferenci.

Glede vzvišenosti in položaja ki ga zaseda, ma Liet čist prov, k jest tud ne bi poslušal idiotske izjave nekaterih uporabnikof konfe, k nimajo pojma o čem prbijajo ( to leti na velik folka).

Tko da dragi Lib - Eris jest ti svetujem da si odpreš neki internetnih strani, ter se začneš informirat, k dokler ne veš o čem govoriš bod raje tih pa spremljaj izjave drugih bolj izkušenih konferenčnikov
Stari uporabnik #1976

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1976 »

ZOMBA... si pa smesen... ane... mores poznat razliko med praktiki in teoretiki/akademiki.... so ponavadi najbolj pametni, ker misljo, da vse vedo... pac izhajam iz lasnith izkusenj... akademik Vs praktik, kot jaz... sej ne leti zdej na poznavanje drog al pa karkoli durgega... ampak razlika je med praktiki in akademiki... pa ne me spet posiljat brat nekih akademskih izjav, k sem prebral dost knjig na razlicne teme... ampak to se vedno ne pomeni, da so najvecji umi poznavanja drog, tukaj moderatorji/administratorji...
Stari uporabnik #52

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #52 »

sori Zomba ko replyjam nate, a sele zdaj sem opazil da se v temle topicu nekaj naklada

keep it to the topic, drugace bo siba pela

za vse, ki ne vedo o cem gre topic, naj pogledajo naslov, vsa globoka crvicenja, ki vam silijo na plano, pa zaradi mene brez skrbi po PM-jih
Stari uporabnik #52

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #52 »

mir.. ne irci po forumu
Stari uporabnik #1976

nekateri ne stekajo zakaj so naslovi topicov in zakaj obstaja Peskovnik.
Stari uporabnik #413

Stari uporabnik #1976

Stari uporabnik #750

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #750 »

Stari uporabnik #413

Odgovori