::: Vtisi iz MARIJUANA MARŠA 03 :::

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #3045

Re: ::: Vtisi iz MARIJUANA MARŠA 03 :::

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3045 »

Kaj a potem lahko kr napišemo; čaj=pivo=nikotin=marihuna=tabletka=LSD=itd
Stari uporabnik #2281

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2281 »

Quote:
čaj=pivo=nikotin=marihuna=tabletka=LSD

Predlagam, da napišeš "heroin = sladkor" in potem obtožiš mene za probleme, ki izhajajo iz te enačbe. Predlagam tudi, da religiozno častiš to visoko resnico.
Lahko pa obtožiš tudi Lieta, on bo sokriv za vsako smrt, do katere bo prišlo zaradi sladkanja čaja s horsom.
Stari uporabnik #3045

Quote:
Predlagam, da napišeš "heroin = sladkor" in potem obtožiš mene za probleme, ki izhajajo iz te enačbe. Predlagam tudi, da religiozno častiš to visoko resnico.

Lahko napišem heroin=sladkor - oseba , ki tega ne razume in hoče biti informirana se bo že pozanimala, drgač si pa zgresu smisu posta . Enačbo si naredu kr sam , prav tako sveto resnico . Na začetku mojega teksta je besedica KAJ-obžalujem da nisem dodal vprašaja.

Povedat sem hostu sam, da trave ne gre enačit z nobeno drugo drogo, ker je vsaka poglavje zase.Zborovanje pa se imenuje Marijuana Marš in ne Droge Marš, tko da naj bo govora o travi in ne o tem,kako bi blo kul, če bi naslednje leto na tako imanovanem zborovanju , ker organiziral''splošno uživanje drog'' . Naj se ostale droge omeni, se kej pove o njih itd. ne jih pa tlačt v isti koš, kot legalizacijo trave.

Napisov si tud(če ss ne motim), da ti je moteče dejstvo, da te uživalci trave, kot uživalca halucinogenih substanc tlaččijo v isti koš, kot uživalce trde droge. To je žalostno kokr si napisov ampak primer: neka meni zanana oseba je imela navado da je po partijih zaužila od 3 pa do 15 tablet ecstasiya(očitno slabe kvaliete), naslednji dan je bla ta oseba očitno živčna in agresivna. Zablojenim glavam tak folk ne sede in si ponavad sam misljo svoje:)
Stari uporabnik #1974

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1974 »

Quote:
Povedat sem hostu sam, da trave ne gre enačit z nobeno drugo drogo, ker je vsaka poglavje zase.Zborovanje pa se imenuje Marijuana Marš in ne Droge Marš, tko da naj bo govora o travi in ne o tem,kako bi blo kul, če bi naslednje leto na tako imanovanem zborovanju , ker organiziral''splošno uživanje drog'' . Naj se ostale droge omeni, se kej pove o njih itd. ne jih pa tlačt v isti koš, kot legalizacijo trave.

khm... poanta drugega marihuana marša v ljubljani (kot tudi prvega in nasploh vseh akcij, ki potekajo v okviru projekta Prohibicija slepi!) je imo v odnosu (eksplicitno do uporabnikov določene substance, implicitno do soljudi) in ne na substanci sami...

torej je debata, kaj bi se moralo/smelo/trebalo konzumirati next time precej irelevantna...

čau, adz
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Quote:
Napisov si tud(če ss ne motim), da ti je moteče dejstvo, da te uživalci trave, kot uživalca halucinogenih substanc tlaččijo v isti koš, kot uživalce trde droge. To je žalostno kokr si napisov ampak primer: neka meni zanana oseba je imela navado da je po partijih zaužila od 3 pa do 15 tablet ecstasiya(očitno slabe kvaliete), naslednji dan je bla ta oseba očitno živčna in agresivna. Zablojenim glavam tak folk ne sede in si ponavad sam misljo svoje:)

Ah ja, trava je kul, ostale mamile so pa bad a ne.

Veš, jaz pa poznam precej folka, ki cele dneve pohajo travo in so čisto sparanojeni, več ali manj se valjajo po kavčih, smejejo neumnostim in so na sploh čisto neproduktivni... Torej?
Stari uporabnik #2281

Quote:
zgresu smisu posta

Očitno je bil smisel ta, da se je treba strinjat s tabo.

Quote:
trave ne gre enačit z nobeno drugo drogo, ker je vsaka poglavje zase

Po desetletnem študiju načinov učinkovanja raznih molekul ti lahko zagotovim, da to ni res. Ampak trava je res v svojem razredu.

Quote:
ne jih pa tlačt v isti koš, kot legalizacijo trave

Daj preberi moje prispevke v topiku "I feel fine" in se potem vrni v tega.
Sploh pa, zakaj ne? Tu ne gre za travo, ampak za človekove pravice. To je politično, ne pa kemično/tehnološko ali medicinsko vprašanje.

Quote:
neka meni zanana oseba je imela navado

Pa je ta oseba še živa?
Stari uporabnik #3045

Quote:
Ah ja, trava je kul, ostale mamile so pa bad a ne.

Nikjer ni napisano, da je trava kul ostala mamila so pa bad.
Prikazal sem samo primer, zakaj bi lahko imeli navadni spohanci, slabo/negativno mnenje o uživlcih ''trših drog''.

Taki pač smo, da radi poslušujemo in ko bo nekoč srečal nekoga, ki žre ikse, mu bo ta spomin privrel na dan itd....
Stari uporabnik #3045

Quote:
Očitno je bil smisel ta, da se je treba strinjat s tabo.

Še enkrat - Kaj a potem lahko kr napišemo; čaj=pivo=nikotin=marihuna=tabletka=LSD=itd???

Izjava heroin=sladkro čist neumesna, sploh pa nikogar nisem hotu v kaj prepričat

Quote:
Sploh pa, zakaj ne? Tu ne gre za travo, ampak za človekove pravice. To je politično, ne pa kemično/tehnološko ali medicinsko vprašanje.

Čolovekove pravice? Se strinjam, ni pa treba pretiravat, če se ne motim izhajaš iz mnenja, da vsak lahko z sabo počne kar hoče pa naj mu bo še tako škodljivo - torej naj bo dovoljeno uživanje takih in drugačnih drog, čeprav obstaja možnost, da ti uživalci na koncu pristanejo na plečih države, se pravi na tvoji-mojih-naših? Pojavlja se torej tudi moralno vprašanje.

Quote:

Pa je ta oseba še živa?

Še živi.
Stari uporabnik #2281

Quote:
primer, zakaj bi lahko imeli navadni spohanci, slabo/negativno mnenje o uživlcih ''trših drog''

Na to je mogoče gledati z več zornih kotov. Jaz, npr., gledam na to tako, da sočustvujem z ljudmi, ki ne premorejo dovolj discipline, da bi prenehali z očitno kontraproduktivnim početjem.
Iz tega vidika mi je malo mar, ali ležiš na kavču zadet od skanka ali od horsa. Oboje je slabo, če dnevi tečejo mimo, ti pa v travnati omami ne zmoreš nič drugega, kot da pljuvaš po džankijih (vem, vem ...). Tukaj veliko ljudi opaža pri kadilcih trave nek snobizem in neupravičen občutek nadrejenosti glede na uporabnike drugih drog.
Stari uporabnik #2281

Quote:
marihuna=tabletka=LSD=itd???

A s tabletko misliš na kontracepcijsko tabletko?

Quote:
Pojavlja se torej tudi moralno vprašanje

Se strinjam, da to vprašanje ni preprosto rešljivo, še posebej ne v sistemu, kot je nastavljen. Nastavljen je tako,da očitno diskriminira uporabnike drog.
Če bi moral na kratko odgovoriti, ali me moti, da uživalci pristanejo na plečih države, bi rekel, da NE. Ne moti me.
Če je lahko na mojih plečih pofukana vojska, zajebana policija, usrani vladni reaktivec, tisoči nesposobnih sekretarjev v državnih službah, itn., bom premogel tudi toliko tolerance, do me ne bo motilo še sto džankijev.
Zakaj pa tebe tako motijo?
Odgovori