weed quality
-
Stari uporabnik #1703
Re: weed quality
Kratkec:::zdele je pr nas MEGGGGGGGAAAAAAAA hasch...ampak smrtno nevaren...ker je tolk močn da zadnch od kolega nism upu avta vozt....REDEYES!!!....pa seveda zadet k sova!!!
-
Stari uporabnik #551
jest mam tud že vse preveč cajta bolj ali manj to albansko sranje, je pa pri nas na srečo bolj ali manj skos haš in se da prežvet...
-
Stari uporabnik #902
No ... smo ze en cajt ugotavlal, da je zgleda povsod isti pes s tole prasenko
Sis je pa res en divji cist na sceni ... zadnc cist ubit sam legu in zaspal ... ze dolg nism bil tko pocen ... adijo pamet
lp
OrlyTM
Sis je pa res en divji cist na sceni ... zadnc cist ubit sam legu in zaspal ... ze dolg nism bil tko pocen ... adijo pamet
lp
OrlyTM
-
Stari uporabnik #3170
kle pri nas dobis stotko za 30k samo se mi zdi da je slab stuff
-
Stari uporabnik #61
Kle pri nas se sedaj prodaja ena domača semenjača. Še kar uredu vonja in okusa, ampak rabiš filipinskega sužnja, da ti ven pobere vsa semena. 1500-2000 10g.
-
Stari uporabnik #90
hehe
jaz sem zdaj kupil nek hashish ko se kolesaril čez istro pa kaj vem zgleda tud hashish ni več to kar je bil... al pa sem jaz tolk kolesaril da ni nič prheftalo ali pa sem naletel na slab hash. ja verjetno bo to zadnje
bye
jaz sem zdaj kupil nek hashish ko se kolesaril čez istro pa kaj vem zgleda tud hashish ni več to kar je bil... al pa sem jaz tolk kolesaril da ni nič prheftalo ali pa sem naletel na slab hash. ja verjetno bo to zadnje
bye
-
Stari uporabnik #2752
ja po slo je zacel nek cudn krozit kratkomalo receno za kupis za dva jurja pa lahk dva dobra zvijes k je cist out zadeva ne vem al konski drek zraun mesajo al kj
-
Stari uporabnik #2475
ja čist mem no, ne vem kaj se dogaja s temi drogami tle, skoz slabš je vse... treba bo it spet na kakšn šoping izlet v amsterdam... sej je drago, ampak je res huda kvaliteta, jest sm se kr mal preveč razvadu in sploh ne prenesem več ostalega sranja... ša mal pa mi bo zmanjkal vsega
-
Stari uporabnik #2752
je ze dovolj da preko meje skocis k avstricem al pa k hrvatom sm prejsni tedn biu u zagrebu je ena frendica zritala taprauga afganistanca smo bli cez vikend zadeti k mambe