LEGALNO GOJENJE????
-
Stari uporabnik #439
LEGALNO GOJENJE????
Kdo ve kaj vec o industrijski konoplji, kje pri nas se goji, kdo jo goji in kako bi se do teh ljudi dalo pridit? Nujno bi rabla kakrsnekoli informacije o tem, zato pleeeaseany tips would be welcome!!!!cao, PARTY ON )))
-
Stari uporabnik #81
Re: LEGALNO GOJENJE????
zadnjo zgodbo k sem jo slišu v tej smeri je bla ... je hotu model naresti cel obrat v prekmurju za predelavo industrijske konoplje in bi zaposlil 10.000 ljudi .. ampak .. mu oblasti (verjetno lokalne) tega niso dopustile.. tako da je model šu na Madžarsko in pol isti obrat odprl tam .. !!!(to je zgodba k sem jo slišu tko da ni preverjena, da me ne bo kdo za besedo držal )!!!sam verjetno mors met k hude težave da prideš do vseh dovoljenj in to .. je pa še ena zgodba bla (to sem enkrat gledu po dnevniku)k je policija uletela enmu pridelovalcu in mu posekala vse sadike, za katere so mislili da je DROGA.. nakar se je izkazalo da je bila industrijska konoplja !!! LPArmando------------------The man with the feeling ...
-
Stari uporabnik #395
V arburetumu volčji potok raste ind. konopljapa če rabą kąne informacije ti svetujem da se kr tja zapeleą lpRESPECT
-
Stari uporabnik #439
No hvala mislim, da bom pa kar picla do Arboretuma in jih mal povprasala, kako in kaj oz. ce pa bi se dalo kako sadikco pa tud nabavit..Bodite kul, party onPartygirl )
-
Stari uporabnik #198
Ja ... mislim da ti bodo v arboretumu z veseljem dal/prodal indijsko konopljo. Dej se zame vzem Salvio, pa za eno dozo dature. (hecam se ... mislim da ti ne bodo kr tko dal ganje...)------------------A joint a day keeps the doctor away!