Marijuana + meditation
-
Stari uporabnik #3045
Re: Marijuana + meditation
Ja samo da prepuščanje flešom ni več meditacija.
-
Stari uporabnik #3104
tud mene to zanima. S tem nimam nobene izkušnje, ker ne poznam nobene tehnike. OK, mogoče imam eno ubogo izkušnjo: blo je pa tko da sm bil čist zapržen nekje v gozdu, sedel, nakar sm si vtaknil v usta popek od bukve, ki je stegovala svoje veje proti meni. nato sm si nevem zakaj začel predstavljat da sm jest podalšek te veje, torej del drevesa...nakar je okolica postala zlo čudna, zaznavanje čudno, nakar nisem bil več telo po udih ampak samo še ena bunka ki je začela postajati prostor(sliš se čudn,sam nekak tko je blo občutit)...in mislm da sm mel eno OOBE za kakšne 10 sekund. To je moja edina izkušnja, zelo uboga, blo je zlo zanimivo. Pa že skos govorim da se bom mal spravu v to pa sm prelen
-
Stari uporabnik #1758
Tehnika: napuši se do amena then let the trip begin
-
Stari uporabnik #1114
...pa ZLO velik lohk ugotovis ... o VSEM... ne sam o sebi. Sam, ce si pustis, da te pele...
papa
Drimchi
-
Stari uporabnik #3104
Quote:
To pr men ne pali,ker mi začne tolk dogajat, da postane moteče-moteče v smislu če bi hotu neki meditirat. Ker me obletava preveč misli da bi lahko odplaval. Tko da men bi kvečjemu pomagal da se ga bl mal prkadim...sam to ni dost.
Ja, da se pa razmišljat o seb, zelo uporabno, sam to pa mislm da nima nobene veze z meditacijo.
To pr men ne pali,ker mi začne tolk dogajat, da postane moteče-moteče v smislu če bi hotu neki meditirat. Ker me obletava preveč misli da bi lahko odplaval. Tko da men bi kvečjemu pomagal da se ga bl mal prkadim...sam to ni dost.
Ja, da se pa razmišljat o seb, zelo uporabno, sam to pa mislm da nima nobene veze z meditacijo.
-
Stari uporabnik #2975
Najprej se je treba naučit meditirat brez drog ,
da sploh veš kaj to je, ker so dovolj močni filingi brez kakršne koli droge . Moje mnenje(iz lastnih iskušenj ) je, da se s tem ni za zajebavat
da sploh veš kaj to je, ker so dovolj močni filingi brez kakršne koli droge . Moje mnenje(iz lastnih iskušenj ) je, da se s tem ni za zajebavat
-
Stari uporabnik #2884
Quote:
Moje mnenje(iz lastnih iskušenj ) je, da se s tem ni za zajebavat
Iz kakšnih čudnih izkušenj pa to govoriš?
Drugač je pa meditacija brez drog še boljša ... ... kar se mene tiče ... samo če so droge bolj flešira . Če ni drog je bolj spiritualna varianta. Sej sede .
Moje mnenje(iz lastnih iskušenj ) je, da se s tem ni za zajebavat
Iz kakšnih čudnih izkušenj pa to govoriš?
Drugač je pa meditacija brez drog še boljša ... ... kar se mene tiče ... samo če so droge bolj flešira . Če ni drog je bolj spiritualna varianta. Sej sede .