highrow vprašanje
-
Stari uporabnik #3941
highrow vprašanje
Vidim, da nekateri igrate Highgrow!
Zanima me kaj pomeni faza "seed set"!? a to pomeni, da sem prepozno mozakarje odstranil in so se zene osemenile?
p.s. uporabil sem search, pa nic nasel na highgrow temo, tko da ce je ze ta tema kje odprta, se opravicujem in prosim za link!
aja pa se to, kake verzije mate?
Zanima me kaj pomeni faza "seed set"!? a to pomeni, da sem prepozno mozakarje odstranil in so se zene osemenile?
p.s. uporabil sem search, pa nic nasel na highgrow temo, tko da ce je ze ta tema kje odprta, se opravicujem in prosim za link!
aja pa se to, kake verzije mate?
-
Stari uporabnik #3533
Re: highrow vprašanje
Hi,
Linka ti ne morem dat ker ne vem kako bi ga naštimu,drgač
pa na searchu vpisi Weed Grower-igrica,pa ti bo najdlo
LP
-
Stari uporabnik #3533
Aja ,mam verzijo 3,0.
BTW:Posadu sem si pa Holand´s hope,Jack Flash in White Widow.
LP
BTW:Posadu sem si pa Holand´s hope,Jack Flash in White Widow.
LP
-
Stari uporabnik #3941
nasel topic, odgovora pac ne. tko, da vprašanje še vedno ostaja.
Jest mam verzijo 4.0 freeware. ne rabis cracka ali kaj podobnega, cist free.
najbols pa je to, da mas na razpolago reci in pisi DEVET grow-roomov.
trenutno delam s štirimi sobami:
1. soba: SUPERSKUNK (2156mm v fazi seed set);ORANGE BUD (2262mm - cvetenje); ZimOn's MIX (43mm - seeding).
2.soba: White Rhino (86mm - seeding); Hindu Kush (111mm - seeding); Himalayan Gold (2172 - seed set).
3.soba: Silver Haze (2135 - seed set); Silver Pearl (2203 - seed set); Northen Lights (2105 - preflowering)
4.soba: DURBAN (160 - seeding); Malawi Gold (152 - seeding); Big BUD (141 - seeding)
Res me zanima kaj je ta faza seed-set. V helpu pise da se tvorijo semena in pol rastlinca umre. Jst bom pocakal se par dni pol pa posekal tiste bilke na seed-set!
na razpolago je 30 semen!!!
Jest mam verzijo 4.0 freeware. ne rabis cracka ali kaj podobnega, cist free.
najbols pa je to, da mas na razpolago reci in pisi DEVET grow-roomov.
trenutno delam s štirimi sobami:
1. soba: SUPERSKUNK (2156mm v fazi seed set);ORANGE BUD (2262mm - cvetenje); ZimOn's MIX (43mm - seeding).
2.soba: White Rhino (86mm - seeding); Hindu Kush (111mm - seeding); Himalayan Gold (2172 - seed set).
3.soba: Silver Haze (2135 - seed set); Silver Pearl (2203 - seed set); Northen Lights (2105 - preflowering)
4.soba: DURBAN (160 - seeding); Malawi Gold (152 - seeding); Big BUD (141 - seeding)
Res me zanima kaj je ta faza seed-set. V helpu pise da se tvorijo semena in pol rastlinca umre. Jst bom pocakal se par dni pol pa posekal tiste bilke na seed-set!
na razpolago je 30 semen!!!
-
Stari uporabnik #3533
Hej,
Kje si dobil to verzijo (net stran)?
Jaz mam pri 3,0 lahko sam eno sobo, pa not tri rastlince.
Seed-set,pa men se zdi pomeni da se ti rastlina osemeni.
LP
Kje si dobil to verzijo (net stran)?
Jaz mam pri 3,0 lahko sam eno sobo, pa not tri rastlince.
Seed-set,pa men se zdi pomeni da se ti rastlina osemeni.
LP
-
Stari uporabnik #3799
Pomoje da seed set ne pomen da se osemeni.
Jest mam eno v vegy stanju, dve pa cvetita (obe female) pa ma ena seed set ena pa flowering. Torej ni možnosti da bi bila osemljena. Pa mislm da se seed set clo mena v flower in nazaj, sam nisem sure
Jest bi tud mel 4
Jest mam eno v vegy stanju, dve pa cvetita (obe female) pa ma ena seed set ena pa flowering. Torej ni možnosti da bi bila osemljena. Pa mislm da se seed set clo mena v flower in nazaj, sam nisem sure
Jest bi tud mel 4
-
Stari uporabnik #4027
Sticky daj en link od 4:0 gor da si ga tudi mi nabavimo!
-
Stari uporabnik #3941
evo sm se mogu kr mal pomatrat predn sm zbrskal link .
To je pomoje unofficial projekt. Se mi zdi da je to en model napedenu, ker je freeware . Ne vem kako bo vam delal, sam men samo v prvi sobi dela growth log v ostalih pa ne.(nekej sm datoteke sm in ke metu po disku in mal zjebu pomoje, probajte se izognt kakršnikoli spremembi lokacije fajlov). Sej se da tud brez. Fajl je dolg 11.8 MB.
Pa ko sm poseku eno v seed-set fazi, sm dobil novo vrsto semena hindu kush(male) x himalayan gold(female). Takoj posadu, hehehe
evo link: highgrow 4.0
have a nice day
To je pomoje unofficial projekt. Se mi zdi da je to en model napedenu, ker je freeware . Ne vem kako bo vam delal, sam men samo v prvi sobi dela growth log v ostalih pa ne.(nekej sm datoteke sm in ke metu po disku in mal zjebu pomoje, probajte se izognt kakršnikoli spremembi lokacije fajlov). Sej se da tud brez. Fajl je dolg 11.8 MB.
Pa ko sm poseku eno v seed-set fazi, sm dobil novo vrsto semena hindu kush(male) x himalayan gold(female). Takoj posadu, hehehe
evo link: highgrow 4.0
have a nice day
-
Stari uporabnik #3941
aja pa neki registry patch je tud za DL. probajte, jst nism.
bom počakal na žetev in pol na novo installiral vse skup!
bom počakal na žetev in pol na novo installiral vse skup!